Şık Görünüm İçin Tesettür Abiye Çeşitleri

Günümüzde abiye çeşitleri oldukça fazladır. Aklımıza bile gelmeyecek çok çeşitli abiyeler piyasada karşımıza çıkar. O kadar çoktur ki hangini alacağımızı şaşırıp iki veya üç tercih arasında kalırız. Abiyeler genellikle düğün, nişan, söz, kutlama, özel iş davetleri, mezuniyet törenleri, gibi günlerde güzel görünmeye özen gösterilir. Bunun için kişi kendi tarzına ve zevkine uygun abiyeler seçerler. Abiyeler o kadar çeşitlidir ki üst kısmı dekolte etek kısmı kısa olan çeşitler olacağı gibi tesettüre uygun kapalı kolları ve etekleri uzun dekolte olmayan sıfır yaka modellerde vardır. Tesettür abiye oldukça talebi çok olan abiyelerdir.

Tesettür Abiye Çeşitleri

Uzun etekleri bol olacağı gibi balık etek tarzı abiyeleri de bulabilirsiniz. Abiyeler tüllü, güpürlü, sade, dantel işlemeli gibi çeşitleri bulunur. Düz eteği olan gece mavisi tesettür abiye modeli ele alalım. Bel ve boğaz kısmında altın sarısı renginde güpürlü kemer motifleri olan, kolları ise dar uzun kollu olup omuz kısmından bilek kısmına kadar tülle kaplanmış bir modeldir. Eşarp veya şalları elbise ile tek bir kombin olup kıyafete uygun tasarlanmıştır. Bu eşarplar tek abiye renginde olacağı gibi, abiyenin desen ve süslerine uygun renkte de olabilirler. Kırmızı renkte boydan düz bir abiye düşünün üzerinde yukarısı göğüs bölgesinde sarı renkte taşlar kaplanmıştır. Bu taşlar göğüs ve omuz kısmında yoğun etek kısmına inildikçe azalarak giden bir modeldir. Yine eşarp olarak da bu taşların rengindedir. Bazı modeller ise boydan güpür danteli olup, iç astar olarak aynı renk olacağı gibi farklı renkte de olabilir. Bu abiyenin modeline bağlıdır. Bel kısmında çiçekli kemeri olur. Eşarp veya şalı ise kemerdeki çiçek renginde olabilir. Başka bir abiye çeşidi de etek kısmı düz tülden yapılmış bel kısmı kalın bir kemer göğüs kısmı güpürlü modellerde olabilir.eşarp ise abiye renginde olabilir.

Tesettür Abiye Kombinleri

Bu tesettür abiye çeşitlerine uygun takı, ayakkabı, çanta gibi kombinler yapılır. Abiye altına genellikle büyük topuklu ayakkabı çeşitleri kullanılır. Kıyafet rengine uygun ayakkabı seçileceği gibi kemer ve süslerin renginde de ayakkabı rengini seçebilirsiniz. Platform, sandalet, stiletto gibi ayakkabı çeşitleri tercih edilir. Eğer yüksek topuklu sevmiyorsanız yumurta topuk ayakkabı modelleri veya babet tercih edebilirsiniz. Çantanızı ayakkabı renginde veya abiyeye uygun seçebilirsiniz. Takı ise sizin tercihinize uygun bileklik yüzük kullanabilirsiniz. Ayrıca eşarbın üstüne bronş, taşlı iğne veya kenarlara doğru sarkan zincir modelleri tercih edebilirsiniz.

 

 

 Tesettür Abiye’nin Şıklığı 

Önemli günleriniz için tesettür abiye imdadınıza yetişiyor. Özel tasarımlar ile zevkinize hizmet eden, sizi özünüze kavuşturan yep yeni abiye modelleri Modaselvim.com online alışveriş sitesinde sizleri bekliyor. Herkesin bedenine ve zevkine uygun birçok seçeneği ile sitemizi ziyarete eden her müşterimize hizmet sağlamaktayız.

 

 Özel Günlerinizde Abiye Seçimi

 

Özel günlerde, mezuniyet, kına gecesi, düğünler için 2018 yılına özel tasarlanmış abiye modellerimiz ile size, kendi farkınızı ortaya koyma imkanı veriyoruz. Çoğu kızın hayal ettiği evlilik adımlarında nişan, kına gecesi günlerinde abiye giymek en büyük arzularıdır. Şık duruşu ile size başka hava katan abiye modellerimiz ile tesettürlü hanımlarımızın bir abiyeden beklediği her zarafeti sağlayabilmektedir. Bu güzel gününüzde hem kendiniz için hem de bu kına gecesinde herkesin aklında kalıcı bir iz bırakmak için abiyenizi dikkatli ve özenle seçersiniz, abiyenin sizin yüzünüzün renk tonu ile başörtünüz ve abiyenizin renk uyumu mutlaka uyumlu olmalıdır. Güzel kombin yapılmış bir abiyenin size katacağı şıklık devasa olabileceği gibi kötü kombin yapılmış bir abiyenin sizi bir o kadar rüküş göstereceğini unutmayın.

 

 Trend Abiye Modelleri

 

Son zamanların trendi olan, tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği abiye modellerinin başında güpürlü abiye modeli gelmektedir. Çoğu abiye modeli uzun etek boyu gibi tasarlanır. Bundan dolayı abiyeyi giyen bayan oldukça rahat hareket edebilmektedir. Birçok renk ile şıklık katan bu tesettür abiye modeli güzelliğinize güzellik katacaktır. Bunun dışında sadeliği benimsemiş olan bir bayan için son derece iyi bir fikirdir.

 

Her yerde giyebileceğiniz bu abiyeler, kumaşları itibari ili sağlık açısından sizleri rahatsız etmeyecek pamuksu özelliğe sahiptir. Kapalı olmasına rağmen devasa bir zarafet katan abiye modellerimiz 38 beden ile 48 beden arasında satışa sunulmuştur.

 

Bu sezon en çok seçilen renklerde size en uygun tesettür abiye modelini Modaselvim.com adresinde bulabilirsiniz. Bu kadar detaya ve inceliğe sahip bu abiye modelleri akıllara ilk olarak şu soruyu getirmektedir. Bu abiyelerin fiyatları ne kadar. Sitemizde her isteğe ve zevke uygun abiyelerimiz olmakla beraber her gelir düzeyine uygun abiyelerimiz de mevcuttur.