2018 Tesettür Kaban Trendleri

 

 Soğuk ve yağmurlu havaların etkilerinin yavaş yavaş hissedildiği şu günlerde içinizi sımsıcak yapacak hem göz zevkinize hem de tarzınızı tamamlayacak 2018 tesettür kaban modelleri vitrinlerde çoktan yerlerini aldılar. Kış mevsimi henüz tam yüzünü göstermemişken ve bir sürü kampanya ile indirimler devam etmekte iken fırsatları göz önünde bulundurmakta fayda var. Kış stilinize farklı bir tarz katacak hem de sizleri sıcak tutacak tesettür kaban modelleri arasında mutlaka kendinize uygun olanı bulacaksınız.

 

 Kapitone kabanlar

 

Sezonun tesettür kaban koleksiyonlarında en sık gördüğümüz model kesinlikle kapitone olanlar. Kapitone kabanınızı seçmeden önce ilk olarak boyuna karar vermeniz gerekiyor. İster ayak bileklerinize kadar uzanan ister dizlerinizin üzerinde isterseniz belinizde biten kısa bir model seçebilirsiniz. Uzun tunik, kazak ve elbiseler giymeyi tercih ediyorsanız uzun bir model tercih edebilirsiniz. Daha sportif bir tarz istiyorsanız önden çıtçıtlı, cepli ve irili ufaklı kapitone desenleri olan spor bir model seçebilirsiniz. Yine sportif bir tarza en uygun olanlar arasında kapüşonlu kapitone kabanlar bulunuyor.

 

 Kürk Yaka Kabanlar

 

Zamansız ve çabasız şıklık elde etmek isteyen bayanların tercihi kürk yaka kabanlar yeni sezonda hem renkleri hem de desenleri ile göz dolduruyor. Üstelik kürk yaka detayı ile hem ensenizi hem de yüzünüzü soğuktan koruyor.

 

 Kapşonlu Kabanlar

 

Son yıllarda oldukça sert bir şekilde yüzünü gösteren kışlarda kapüşonlu kabanınız ile soğuktan rahatlıkla korunabilirsiniz. Üstelik ipek eşarp ve şal kullandığınızda kapüşonunuz sayesinde örtünüzün şeklinin ve formunun bozulmasına engel olabilirsiniz. Son dönemin yükselen trendi olan penye eşarpler ile rahatlıkla kullanabileceğiniz kapüşonlu kabanınızla sportif bir şıklık yakalayabilirsiniz.

 

 Kamuflaj Desenli Kabanlar

 

Hem rahat olmak hem de farklı görünmek isteyen bayanların tercihi olan kamuflaj desenli kabanlar biraz iddialı olsa da oldukça şık bir duruşa sahipler.

 

 Klasik Model Kabanlar

 

Klasik model kabanlar her birimizin dolabının baş tacı ve vazgeçilmez parçalarımız arasında yer alıyor. Üstelik kombin yapmanın da oldukça kolay olduğu tek renk klasik kabanlar hem şık hem rahat hem de sıcak bir kış geçirmenizi sağlar. Yeni kış döneminde eğer biraz daha canlı bir tarza sahip olmak istiyorsanız kırmızı renkte bir kabanı deneyebilirsiniz.