Ferace Nasıl Giyilir?

Ferace, tesettür giyime önem veren bayanların rahatlığı için tasarlanmış bir kıyafettir. Vücudun tamamen boydan bir şekilde kapatılmasına yardımcı olmaktadır. İçerisine ne giyilirse giyilsin yaz kış olmaksızın insanın rahatsız etmeyen bir özelliğe sahiptir. Dış giyim kıyafeti olan ferace, birbirinden farklı ve modelleri ile tesettürlü hanımlara giyim olanağı sağlamaktadır. Son zamanlarda ferace kullanımının artmasının bir sebebi de, giyilebilecek şekilde üretilen feracelerde farklı model alternatifi olması ve insanların beğenisine uygunken, tesettürünü de bozmamasından kaynaklanmaktadır. Feraceyi doğru bir şekilde kombinlemek ve tesettürü de dengede tutmak önemli bir konudur. Ferace uygun ayakkabı ya da feraceye uygun çanta tercih edilmelidir. Kombin yapılırken aşırı durumlardan geri durmak gerekmektedir.

Feracenin Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Ferace giyen hanımların, topuklu ayakkabı giymesi  ya da çok şatafatlı çantalar tercih etmesi, kaş yaparken göz çıkarmak gibidir. Ferace giyiminde en önemli parçalardan bir tanesi de eşarplardır. Eşarbın doğru seçilmiş olması ve bağlanma şekilleri feracenin şık bir şekilde görünmesine yardımcı olmaktadır. Takılan eşarbın boyutları bile feracenin şıklığını önemli şekilde etkilemektedir.

Ferace Kışın Giyilebilir Mi?

Ferace, ilk olarak 2003-2004 yıllarında insanların hayatına girmişken kalın bir tesettür kıyafetiydi. Bu asil kıyafeti kullanımı yaygınlaştıkça kumaşları daha ince bir hal aldı. Böylece yaz ve kış kolayca giyilebilecek bir hale gelmiştir. Kış ve yaz zamanlarında farklı kumaşlarda giyildiği gibi renklerde de değişiklikler görülmektedir. Yazın daha renkli ferace modelleri tercih edilirken, kışın daha kapalı renklerde feraceler tercih edilmektedir.

Ferace Her Zaman Sade Mi Olmalıdır?

Tesettürlü olan bayanlar, normal günlerde daha sade modellerde feraceler tercih ederken, özel günlerde biraz daha süslü ya da dantel işlemeli olmasına dikkat etmektedir. Böylece zamanlarda feracelerin altına kumaş dar bir etek giymek güzel bir tercih olabilmektedir. Feraceyi her zaman eşarpla kombinlemek de gerekmemektedir. Onun yerine püsküllü şallar ile feraceler de kombinlenebilmektedir. Ferace giymeyi öğrenmek biraz da deneme yanılma yöntemiyle olmaktadır. Zamanla etraftaki insanların feraceleri nasıl kombinlediğini görerek, feracenin nasıl kombinlenmesi hakkında fikir edinilebilmektedir. İşin kısası şudur ki ferace kombinlemenin en kolay yolu, doğru renkteki şal ve ayakkabı seçimi yapabilmekten kaynaklanmaktadır. Farklı beden, renk ve modelleriyle ferace kullanımı gitgide yaygınlaşmaya devam etmektedir.

 

Ferace Fiyatları Nedir?

Yeni sezon açılır açılmaz hanımların ilk olarak tercih ettiği dış giyim örnekleri arasında yer alan ferace fiyatları konusunda da elbette hanımlar adına büyük bir öneme sahiptir. Öncelikle tamamen kaliteli bir malzemeye sahip bir şekilde üretimlerin gerçekleştirilmesi ve marka dahilinde satın alınması büyük bir öneme sahipken, tabi herkesin kendi bütçesine göre bu dış giyim örneğini satın alacağından dolayı da fiyatların önemi artmaktadır. Yine de günümüzde geçen yıla oranla bu sene çok daha uygun fiyatlar kapsamında birbirinden farklı feraceyi satın almanın mümkün olduğunu söylemek gerekir. Üstelik bunun aksine çok daha zengin bir renk ve model altında üretimlerin gerçekleştirildiği de eklenebilir.

 

Farklı seçenekler altında ferace modellerinin fiyatları

 

Güzel bir ferace ürünü seçimi yaparken mutlaka hanımlar değişik renk ve modelleri altında ayrıca dolaplarındaki giysilere de uyum sağlayacak bir şekilde satın alır. Tabii bunun yanı sıra sade bir tasarım altında giyim örnekleri mi alınacak yoksa değişik desen ve aksesuar içerisinde güzel bir görünüm elde edilmiş modeller mi daha fazla tercih edecek buna göre fiyatların değiştiğini söylemek gerekir. Örneğin daha sade bir tasarım ile hazırlanmış olan ve pek fazla üzerinde çalışma gösterilmiş modeller daha uygun seçenekler altında satın alınabilmektedir. Ancak bu durum birçok farklı desen ile aksesuar altında harika bir görünüm kazandırılmış modeller konusundan bakılacak olduğunda ferace fiyatları daha yükseklere çıkabilmektedir. Ancak genel anlamda bu yıl birçok değişik ferace ürünün çok da uygun fiyatlar kapsamında alınabileceğini söylemek mümkündür.

 

 Yeniden kapsamında birçok değişik ferace modeli ve fiyatları

 

Özellikle bu sene bel kısmını harika bir görünüm içine sokan kalın kemer bölümü ile birlikte ayrıca düğme tasarımları ile hazırlanmış modeller oldukça güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Diğer taraftan üst kısmı koyu renkleri altında kareli bir şekilde tasarım yapılmış olan modeller de yine bir dış giyim seçeneği kapsamında oldukça güzel bir görsel sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik zengin renk ve model altında birbirinden güzel ferace çeşitleri Modaselvim bünyesinde çok uygun ferace fiyatları altında satışa sunulmuş durumdadır.

 

2018 Ferace Modelleri

Feraceler her sezon tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.  Birbirinden şık ferace modelleri sayesinde şıklığına şıklık katan tesettürlü bayanlar hoş bir görünüme sahip oluyor. Özellikle feracelerin tek parça olması nedeniyle rahatlıkla kombinlenme imkanı sunuyor. Feraceler günümüzde çok kullanılan tesettür giyim ürünlerinden biri haline geldi.

2017 yılında da birbirinden şık ve tasarım ferace modellerinin satışa sunulduğunu görüyoruz. Moda Selvim olarak 2018 yılında da hiçbir yerde bulamayacağınız yazlık ve kışlık ferace modellerimizi sizlerle buluşturuyor ve son derece şık bir görünüm kazanmanıza fırsat veriyoruz. En özel ferace modellerimizi incelemek ve son trend ferace modellerimizi satın almak istiyorsanız sizlerde Moda Selvim’in fırsatlarından hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni Sezon Ferace Modelleri

Yeni sezon ferace modelleri renk renk ve desen desen pek çok modeli görebilirsiniz. Moda Selvim olarak ferace modellerimize renk ve ışık kattık. Son derece zarif ferace modellerimizi siyah, lacivert gibi koyu renklerin yanı sıra yeşil, pembe, mor ve mürdüm gibi parlak renkler kullanarak da tasarladık. Zarif ferace modellerimize şıklık katmak amacıyla inci detayları, deriler, pullar, kemerler ve çiçek desenleri kullanmayı tercih ettik.

Artık ferace modellerimiz sayesinde göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ferace modellerimizi her sezon yeniliyor ve sizlerle hiçbir yerde bulamayacağınız son moda, tasarım ferace modellerini buluşturuyoruz. Tüm sezonun vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler tesettürlü bayanların vazgeçemeyeceği en önemli kıyafetlerden biridir.

En Yeni Ferace Modelleri Moda Selvim’de

Modayı yakından takip ediyor ve yeni sezon ürünleri almayı tercih ediyorsanız Moda Selvim tam size göre. En yeni ferace modellerimizi incelemek ister misiniz? Birbirinden ünlü tasarımcıların hazırlandığı ferace modellerimizde demodelikten uzak duruyor ve son modayı yakından takip ediyoruz.

Tesettürlü kadınların evde, dışarıda, çarşıda ve pazarda rahatlıkla giyebildiği feraceler en şık modelleriyle özel günlerde dahi rahatlıkla kullanılabilir hale geldi.  Tesettürlü kadınların favori kıyafetlerinden biri haline gelen feraceler en sevilen dış giyim kıyafetleri arasından yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için hem şık hem hatları kapatan hem de bol kesim yüzlerce ferace modelimiz bulunmaktadır.