Bayram Telaşı Şıklığımızı Sardı

 

Bayram yaklaşıyor. El öpmelerin ve aile ziyaretlerinin en özel günü olarak belleğimizde yer eden nadide tarih.

Peki hanımlar bayramın şıklığına hazır mıyız?

Bayram heyecanı her şeyi yeniden gözden geçirmemize neden olur. Yeni ayakkabılar, yeni bir parfüm, yeni gömlek ve yeni etek, belki de yeni bir elbise. Şıklığınıza tacı hangi giyim ile takmak istiyorsanız dolabınıza onu eklersiniz.

Peki bu bayram kendinizi hangi tarz ile taçlandırmayı düşünüyorsunuz?

Bayramın heyecanı Moda Selvim’i de sardı, bayram hediyesi niteliğinde ürünler kataloğumuzda yerini aldı. Bayram deyince akla ilk gelen bayramlıklar oluyor. Bizler de size bayramlık olabilecek bir kısım öneriler hazırladık. İnceleyip tarzınıza yakın modelleri listenize ekleyebilirsiniz. Dolabınızda eminim yeni yerler açmış, alışverişe hazır, aramalara başlamışsınızdır. Size bu arayışınızda yardımcı olacak öneriler yazımızın devamında.

 

Bayramda Gömlek İle Hanım Duruş

Bayramda tarzımıza yeni eklemeler yapabiliriz, farklılaşarak yeniliğe adım atabiliriz. Gömlek benim tarzım değil diyen hanımlarımız olabilir. Hanımlar emin olun, gömlek hepimizin tarzının ortak paydası. Gömlek modelleri genelde resmi giyim için tercih edilir. İş hayatında rahat ve esnek hareket kabiliyeti ile sevilir. Sade ve spor giyimden yana hanımlarımız genelde gömlekten yana tercih hakkı kullanır. Moda dünyası gömleği o kadar çeşitlendirdi ki artık onu belli bir tarzın ürünü görmemiz mümkün değil. İnci, güpür, dantel, nakış gibi süs detayları ile artık gömlek her tarza adapte olabilen bir giyim parçası.  Kabul edelim ki, tarzımız ve duruşumuz ne olursa olsun bayramda aile ve akraba içi ziyaretlerimizde en hanım halimizi alırız. Bunun nedeni şu ki hanımlar, Bayram içerisinde aile bütünlüğü saygın ve zarif olmayı gerektirir. Moda’nın bize kazandırdığı en saygın ve zarif giyim parçalarından biri ise, elbette gömlekler. Bayramda gömlek, hanım hanımcık görünüm için en ideal tercihlerden biri olacaktır.

 

Modanın Saygın Ve Zarif Parçaları

Çiçek desenli gömlek: Kol ve beden kısmında yer alan çiçek motifleri ile harika bir bayramlık. Bu zarif gömleği kalem etek ile kombinleyebilirsiniz.  Çiçek desenleri ile kendini vurgulayan canlı tonlarda bir eşarp eminim ki üzerine harika gidecektir. Bazı hanımlarımız eşarp kullanımına alışık değil ya da tarz olarak tercih etmiyor. Bu durumda şimdilerin en moda örtüsü simli şal ile de bütün bir zarifliği yakalayabilirsiniz. Ayakkabı olarak da klasik detaylar ile süslenen bir babet hoş gider. Topuklu ayakkabı seven hanımlara stiletto da öneririm. Kalem etek ile en şık uyumu yakalayan nadir ayakkabılardan biridir.

 

Çiçek desen kolyeli bluz: Bu önerim hareketli, canlı ve yerinde duramayan hanımlarımıza. Çiçek desenler ile karakteristik heyecanınızı yansıtacak harika bir bluz. Belinde bulunan fır fır detay ile ruhsal canlılığınızı vurgulayabilirsiniz. Bayramı her gün içinde taşıyan hanımlarımız bu modeli çok sevecek. Bu gömlek sadece şık olmak ile yetinmeyen ve enerjisini renkler, figürler aracılığı ile dışa vuran hanımlarımıza göre. Bu bluzu dantel ile detaylandırılmış etek modellerimizle kombinlemenizi öneririm. Ayakkabı tercihiniz kesinlikle stiletto olmalı. Düz renk eşarp modellerini tercih etmelisiniz. Gömleğin hareketli tonları başka renklilik kabul etmeyecektir. Eşarp kullanmayı tercih etmeyen hanımlarımız düz renk şal modellerini de inceleyebilir.

 

Eteği inci detay kombin: İşte sizlere tam bayramlık bir kombin. Eteğinde döküm döküm serpilmiş inciler ile ne kadar da şık bir takım. Gömleğin sadeliğine ihtişam katan etek modeli ile bütünlüğü yakalayan bu kombin bir harika. Sadelik ve gösteriş bir arada, çok nadir rastlanan bir durum. Hanımların en sevdiği durum. Gösterişli olmak, bulunduğumuz ortamda kendimizi vurgulamak biz bayanların her zaman hoşuna gider. Lakin gösterişimizde sadelik, zerafet, güzellik ve asalet de olmalıdır. Gösterişi tek başına pek tercih etmiyoruz. Bu hazır kombin ile renk uyumu olan simetrik desenlere sahip bir eşarp şahane gider. Bu tarzınız ile hem spor takılıyorum ve hem de zarifim diyebilirsiniz. Ayakkabı olarak düz model bir babet olacaktır. Topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen hanımlarımız ise stiletto modelleri tercih etmeli.

 

Bayram Alışverişinde Püf Noktalar

Çalışan hanımlar için alışveriş zor bir iş. Gezmek, denemek ve araştırmak gerek. O nedenle bu yazımızın size çok faydası dokunacağını düşünüyorum. Ev hanımıysanız eğer işinizin daha kolay olduğunu düşünmeyin. Ev işleri, bayram temizliği kampanyası ve baklava telaşı size pek alışveriş fırsatı vermeyecektir. Alışverişin hanımlar için esaslı bir iş olduğu dünya genelinde kabul gören bir gerçek. Zaten biz hanımlar da bunu inkar etmiyoruz. Bütün imkansızlıklarımızı ber taraf edip içimize sinen alışverişi yapıyoruz. Peki kolay alışveriş nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı, internet. Online olarak evinizde oturarak alışveriş yapabilirsiniz. Bütün AVM ve mağazaları gezme derdine son. Modern dünya artık bize kolay şartlarda her şeye ulaşma imkanı sunuyor. Kombininizi internetten araştırıp düzenleyebilirsiniz. Online alışveriş sitelerinden rahat şartlarla alabilir ve bayramda sadece giymek sizin derdiniz olabilir. Birçok çeşit ve modelleri inceleyebilir online podyumda inceleme imkanı bulabilirsiniz. Online alışveriş ve moda sitelerini gezip, tavsiye ve şikayet yorumlarını takip edebilirsiniz. İnternet üzerinde güvenli alışveriş hakkında fikir edinebilmeniz çok kolay. Başka kullanıcı ve tüketicilere ulaşıp bilgi almak da kolay. Hatta alışveriş üzerine tavsiyeler alabileceğiniz forumlar var onlara baş vurabilirsiniz. Moda Selvim olarak bizler de sizlere kolay alışveriş imkanı sunmaya özen gösteriyoruz. Online alışveriş sitemizi ziyaret edip vitrinimizi inceleyebilirsiniz. Kolay alışverişin tadına www.modaselvim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Moda Selvim’in Muhafazakar Giyime Katkısı

Hanımların tesettüre rağbeti tesettür giyimin seyrini değiştiriyor. Hanımların görsel bakımdan kendilerini ifade eden tarz ve modaya gösterdiği ilgi, giyim ve moda sektörüne heyecan kattı.

Moda dünyası, kadınların enerjisine ve modern gelişimine yetişemiyor. Her şeyi her zaman olduğundan daha güzel ve aktif hale getiren bayanlar üretken tabiatlarıyla biliniyorlar. Günümüz modern dünyası hanımların bu üretken yanını taçlandırmak için her türlü çaba ve gelişimi gösteriyor.  Özellikle son yıllarda tesettürlü hanımlar özgürce iş ve sosyal hayatta kendilerini ifade edebiliyor ve söz hakkına sahip olabiliyorlar. Giyim sektörü ve moda dünyası kadınların muhafazakâr kimliğini desteklemek adına tesettür giyimin kataloğunu her geçen gün daha da geliştiriyor. Bir diğer önemli detay ise online alışverişin moda ve giyim sektörüne sağladığı katkı. En aktif online alışveriş sitelerinden biri olan modaselvim.com, hanımların muhafazakâr moda alanında ihtiyaç duyduğu tüm yenilikleri barındırması ile dikkatleri çekiyor. Tesettür giyim son dönemde çeşit ve yenilikler ile çok gelişti. Son yıllarda tesettür giyim bayanların mevcut hayat şartlarına adapte olmasını kolaylaştıracak nitelikte tasarlanıyor.

Muhafazakâr Hanımların Tesettür Giyimde Öncelik Verdiği Parçalar

Hanımların her zaman giyim önceliği en başta dış kıyafete aittir. Dış giyim, özellikle hanımların sosyal hayatı karşılama senfonisidir. Sahip olduğu her özelliği, ayrıcalığı en ince detayına kadar değerlendirip yaşamlarına aktarmaktan ve bunu sergilemekten hoşlanır hanımlar. Dış kıyafet o nedenle hanımlar için mühimdir. Hanımların tarzına göre şekil ve detayları değişse de pardösü, ferace, tunik, kap, kaban ve geçtiğimiz kışa damga vuran panço pelerinler dış tesettürün asla değişmeyen parçalarıdır.  Artık dış kıyafetin sembolik parçası olan, her mevsim koşuluna göre kumaş, renk ve detaylarıyla vitrinleri donatan bu modeller hanımların gönlüne taht kuruyor.

Pardösü; Tek parça bir tesettür kıyafetidir. Kişisel ve sosyal yaşamında kullandığı giyim tarzını muhafaza etmek, dış dünya ile paylaşmak istemeyen hanımlar çoğunlukta pardösüyü tercih eder. Pardösü kullanım olarak pantolon kombinleri ya da etek, gömlek gibi kombinler üzerine rahatlıkla giyilebilir. Özellikle artık ince kumaşlardan üretilen ve nazik bir dokuya sahip olan pardösüler hanımların bu bakımdan beklentisini kusursuz karşılayabiliyor. Moda Selvim hanımların istediği rahatlığı yakalayacağı pardösü modellerini üretmeye özen gösteriyor. Hafif kumaş yapılarından dolayı her türlü kombinleriniz üzerine tercih edebileceğiniz pardösü modelleri modaselvim.com sitesinde mevcut. Tarz ve isteğinize göre farklı detay seçeneklerine sahip pardösü modellerini incelemenizi öneririz.

Ferace; Pardösünün daha günlük hayata uyarlanmış versiyonu gibi olsa da ferace hanımların nazarında çok özel bir yere sahiptir. Tek parça olması ve hafif kumaş yapısından dolayı kimi zaman tek başına bir pantolon ile de kombinlenebilmesi feraceyi favori kılıyor. Ferace önceleri yazlık pardösüye bir alternatif gibi görülüyordu. Fakat son yıllarda popülarite duvarlarını hızla tırmandığını görüyoruz. Yaz kış fark etmeksizin ferace en az pardösü kadar dış giyimin önemli bir alternatifi haline geldi. Hatta dantel, gipür detaylarını zarifliğiyle harmanlayıp kendinde zenginleştirmeye müsait olması feraceyi sadece dış kıyafet değil, yerine göre özel gün ve gecelerin de favorisi haline de getiriyor.

Tunik; Hanımların özellikle yaz aylarında en sevdiği dış kıyafetlerden biri. Tunik yarım gömlek modellerine verilen isimdir. Hanımların son yıllarda dış kıyafet olarak pantolona ağırlık vermesi tuniği de giyim tarzlarının en aranan parçası haline getirdi. Modanın trendlerine kolay uyum sağlayan ve her türlü detaya yatkın bir mizaç sergileyen tunik, bütün tesettürlü hanımların dolabında mutlaka yer edinmiştir. Boy ölçüleri talebe göre değişebilen tunik modelleri yalnızca pantolon ile değil, kalem etek modelleri ile de kombinlenebilir. Tesettürlü hanımların yazın ince kumaşlar ile şıklığına ortak ettiği tunik çeşitleri, kışın da kışlık kumaşlar ile hanımlara hizmet vermeye devam ediyor.

Kap; Hem yaz hem kış fark etmeksizin süsünü günlük aktivitesinde vurgulamak isteyen hanımların tercihi. Özellikle yaz ayında dantel, desen ve nakış detayların moda olması kap modellerini yeni bir boyuta taşıdı. Dantel, desen ve nakış zarafetini dış giyimin tesettürüyle beraber  vurgulamaktan hoşlanan bayanların ilgi alanına girdi. Hanımların talep ettiği şekilde boy alternatifleri olan kap modeli, kumaş yapısına göre mevsimlik, yazlık ve kışlık olarak da vitrinlerde yerini alıyor.

Kaban; Kışlık kumaş ile özellikle kış aylarında hanımların zevkine sunulan kaban modelleri, desen alternatiflerinin yanı sıra cep, düğme gibi öne çıkan aksesuarlarla da süsleniyor. Bayanların pantolon modelleriyle kombinlemekten hoşlandığı kaban modelleri çoğunlukta kaşe ve örme kumaş çeşitleriyle üretiliyor. Kaban ile bütünleşen ekose desenler ise kaban modellerinde ayrı bir şıklık uyandırıyor.

Muhafazakâr Hanımların Günlük Zarafetini Tamamlayan Parçalar

Etek, gömlek kombinleri son yıllarda yerini elbise ve tulum modellerine bıraktı. Büyük olasılıkla bunun sebebi tek parça kıyafetlerin tesettürlü bayanlara daha cazip ve kullanışlı geliyor olması. İçerisinde hem desen şıklığını hem de aksesuar zenginliğini barındıran elbiseler, vitrinlerde her mevsim yerini koruyor. Tesettürlü hanımlar elbise, jile ve son ayların yeni gözdesi tulumlar ile kendilerini nazik olduğu kadar rahat ve özgün de hissediyor olmalılar. Bu giyim tarzı bayanlara amaçladıkları tesettürü sunmakla kalmıyor, onların ihtiyaçlarının bir parçası olan zarafeti ve şen duruşu da tedarik ediyor.

İnternetin sosyal hayata etkisi büyük. Özellikle de aranan ihtiyaç ve bilginin elimizin altında olduğu gerçeği interneti modern çağın en eşsiz buluşu yapıyor. İşimiz, sosyal çevremiz, eğitimimiz gibi etkenler internetin hayatımızdaki önemini belirliyor. Günümüzde online alışveriş ise internetin hanımlara sağladığı en mühim ihtiyaçlardan biri. Artık hanımlar iş ve sosyal yaşamın her alanında yer alıyor ve buna yönelik de giyim ihtiyaçlarına yön veriyor. Çoğu zaman giyim alışverişlerinde hanımların seçici tutumu ve kararsızlığı alışverişi zor kılan etkenlerden biri oluyor. Online alışveriş hanımların ayağına alışveriş rahatlığını getirmekle kalmıyor, tercih ve zevklerine karar vermeleri için ihtiyaç duydukları sınırsız zamanı da onlara sunuyor.  Zaman sınırlaması, beden yorgunluğu olmadan alışveriş yapmak isterseniz size modaselvim.com‘u öneriyoruz. Eşsiz tesettür giyim örneklerini inceleyebilirsiniz.

Moda Selvim Tesettür Giyimde Hanımların Bir Numaralı Tercihi

Online alışveriş siteleri hanımların son yıllarda vazgeçilmezleri arasında kendine yer buluyor. Moda Selvim, özel tasarım tesettür elbise modelleri ve dış giyim ürünleriyle hanımların gözde online alışveriş siteleri arasında yerini aldı. Yurt dışına gönderimiyle hanımların her yerde yanında olan modaselvim.com, 95 TL alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Kapıda ödeme imkânı sunduğu gibi, tüm ürünlerde iade ve değişim garantisiyle gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

Baharın Şarkısını Elbiselerden Dinliyoruz

Şıklığın narin ve zarif görseli elbise modellerinde hayat buluyor. Biz modaselvim.com ekibi olarak birbirinden güzel desen ve işlemeler ile sizlere elbise çeşitleri sunuyoruz.

Giyimin güzelliğe etkisini bilen biz hanımlar elbiseyi özellikle seviyoruz. Feminen niteliğe sahip elbise modelleri bize güzel, zarif ve hanım bir duruş sağlıyor. Hayatımızın günlük akışında giyim şıklığımız ve elbise kombinlerimiz ile motive oluyoruz. Biz kadınlar kendimizi tarzımız ile ifade etmeyi güçlü duruşumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Tesettür elbise, model ve çeşitlenen birçok tarzı ile bizim beklentimize hitap eder. Son yenilenen elbise modellerimiz sonbahara inat bahar çiçekleri açıyor. Renk renk, nakış nakış zarafet akan elbiseler kataloğumuzda yerlerini aldı. Modayı yakından takip eden bayanlarımıza son zamanların en trend elbise modellerinden örnekler sunacağım.

Puantiye Detayların Raksı

Uzun elbise modellerinde desenlerin ahengi çok önemli bir faktör. Yaz esintisi ve etkisi ile elbiselerde adeta çiçek açtı. Biz hanımların şen ve eğlenceli mizacına uygun hareketli elbise modelleri bu yıl moda. Bol bol çiçeklerin kumaş ile dansına şahit oluyoruz. Günlük ya da özel davetlerinizde şen mizacımızı yansıtan bu elbiseler bizim ile bütünlük kazanıyor. Simetrik puantiye detayların ucunda çiçek motifleri açıyor. Gönlümüze kumaşın coşkusu ile bir bahar huzuru geliyor. Son trend elbiselerin kol manşetlerinde, bel detayında ya da etek uçlarında çiçekler bolca yer ediyor. Çiçek bahçesini anımsatan bu elbiseler günlük sosyal hayatımızda ve iş ortamımızda bizi motive edecektir. Şık elbise modellerimiz kemer ayrıntısına sahip, kendi aksesuarını da yanında taşıyor. Zarafeti giyim ile buluşturan bu modelleri size sunmaktan büyük keyif duyuyoruz.

Kemer İle Ayrıntı Kazanan Şık Elbiseler

Çocukluğumuzun unutulmaz anısı rüzgâr gülü, şimdilerde elbise eteklerini süslüyor.  Elbiselerimize de renklerin gökkuşağı doğuyor. Rüzgâr gülü çiçekler ile bezenen elbiselerde yazın canlı renkleri coşku ile parlamakta. Bizi mevsimin şen şarkısına davet eden bu elbiseler ruhumuzu eğlendirmeye aday. Stresi ile boğuştuğumuz şehir hayatı ve modern yaşam serüvenimizde bizi dinlendirecek desenler. Moda artık sadece vurucu tonlara odaklanmıyor. Ruhumuzu da saracak detaylar üretiyor. Size önereceğim bu elbise ile çocukluk anılarınızı giyineceksiniz. Renklerin renkli dansında zarafet ve şıklığı ayaklandıracaksınız. Deri kemerlerin renkli halde ayrıntı kattığı bu modeller bize nostalji dolu bir atmosferi de sunuyor. Deri kemer aksesuar olarak Retro tarzın bir ürünüdür.  Bu elbise modellerimizde renklenen deri kemerler spor ve klasiği bir araya getirmiş. Uzun boy olan bu elbiseler, tek parça olduğu için bizim tüm şıklığımızı kendi başına üstleniyor.

Moda Selvim’de Tesettür Elbise Şenliği

Tesettürlü kadınların sade ve de şaşalı tarzını taşıyan elbiseler her mevsimin sevileni oluyor.  Bayanlar ruhlarının ince kıvrımlarını dalgalandıran elbiseyi seviyor.

Kalitenin adresi Moda Selvim elbise güzellemeleri ile dikkatleri topluyor. Bir şenlik ateşini andıran renk paleti elbise modelleri üzerinde can buluyor. Modanın iddialı hareketlerini klasiğin etnik kültürüyle harmanlayan Moda Selvim bayanların kalbine yürüyor. Tesettür elbise modelleri renk, kumaş, desen ve bin bir türlü detay faktörü ile giyimin vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Gece davetlerinde, düğün yemeklerinde ya da günlük giyim tercihlerinde hanımlar için elbise en değerli parçalardan biri olarak öne çıkıyor. Tesettür giyim modası kendini elbise üzerinden ifade etmeyi önemsiyor. Modanın feminen tarzını elbisenin klas yapısı ile birleştirdiğini görüyoruz. Kadınların özgüvenli duruşunu en özgün biçimde elbise üzerinde tasarlıyor.

Elbisenin Nabzı Moda Selvim’de Atıyor

Kategorize edildiğinde elbise çeşitleri birçok başlık altında ayrı ayrı toplanabilir. Abiye elbiseler, tulum elbiseler, spor, kot elbiseler, klasik elbiseler ve daha birçok alternatif var. Göründüğü gibi elbise kendi bünyesinde bile bol çeşitliliğe sahip bir model olarak karşımıza çıkıyor. Moda Selvim bu alternatif zenginliğinin farkında olduğunu her hizmetinde hissettiriyor. Her kategorinin bünyesini ayrı nitelikte güçlendirmeye özen gösteriyor. Online alışverişin güvenilir hattı modaselvim.com elbise başlığı altında bizi modaya heyecan katan yepyeni modellerle buluşturmaya devam ediyor. Kolay alışveriş avantajlarını da misliyle size sunuyoruz. Kapıda ödeme kolaylığı ile birlikte 95 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Hızlı kargo avantajı ile ürün sipariş verdiğiniz gün elinizde olabilir. Evinizin konforlu atmosferinde vitrinimizi inceleyebilir ve online alışveriş yapabilirsiniz.

2017 Tesettür Giyim Modasında Neler Var?

Tesettür giyim modası 2017 yılında da tunik, abiye, pardösü ve onlarca modelleri ile oldukça renkli geçiyor. 2016 sezonunda en çok toprak ve pudra renkleri ön plandayken,2017 yılında ise baskın renkler ön plana çıkmayı başarmış durumda. Eğer ağır ve baskın renklerden oluşan kıyafetleri giymeyi seviyorsanız, bu yılın modası tam size göre diyebiliriz.

 

2017 Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür modası denildiği zaman ilk akla gelen parça özel günlerin ve etkinlikleri olmazsa olmazı abiyelerdir. 2017 sezonunda ise pırıltılı, parlak ve simli kumaşlardan üretilen abiyeler moda olacak. Hatta bu detayları eteklerde ve bluzlarda da görebileceksiniz. Eğer ışıkların bol olduğu bir gece etkinliğine katılacaksanız, bu tarz modeller sizi özel gecelerde ışıl ışıl göstermeye yetecektir.

 

Moda Selvim online sitesinde de özel gece ve etkinlikleriniz için üretilen tesettür abiyeler dışında günlük hayatta kullanabileceğiniz tesettür tuniklerde birbirinden farklı tasarımlarla karşınıza çıkıyor. Bu sezonun modası ile beraber daha sade ve dingin modelleri de görebileceksiniz. Geçen sezonda pek tercih edilmeyen çizgili tunikler, 2017 yılında da yine moda olarak karşınıza çıkabilir. Eğer çizgili tunik modellerinin tarz olduğunu düşünüyorsanız o zaman 2017 tesettür giyim modası tam sizin tazınıza hitap ediyor.

 Tesettür Pardösülerde Romantiklik Ve Sportiflik Bir Arada

           Tesettür elbise giydiğiniz zaman pardösülerde vazgeçilmez giyim parçaları arasında yer alır. Modacılarda bunları düşünerek kapalı bayanlar için farklı tarzlara imza atıyorlar. 2017 modasında da yaka ve kola detaylı pardösüler dikkat çekiyor. Özellikle kumaşları ve tasarımları farklı giyinmeyi sevenlerim ilgi odağı olacaktır. 2017 tesettür giyim modası sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Bunları dışında bu yılın modası binlerce yeniliği siz stil sahibi hanımlara sunuyor. Tesettür giyinen biriyseniz ve tarzınıza en uygun tesettür giyim parçaları arıyorsanız 2017 tesettür giyim modasına göz atabilirsiniz. Çünkü 2017 modasında her bayan kendine özgü bir kombin yaratarak stil sahibi olacak, dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaktır. Bu anlamda yapılması gereken tek şey sadece tarzınıza uygun seçimleri seçmek ve doğru parçalarla kombinlemek gerekir. Tüm bunlar Moda Selvim E- ticaret sitesinde sizleri bekliyor. Burada 2017 yılının modasına dair her şeyi bulabilirsiniz. Tesettür giyim Moda Selvim’den giyilir.

 

 

Tesettür Giyimde 2017 Trendleri Nelerdir?

 

G.M.Z. Tesettür - Yeleği Güpür Detay 2'li Takım PL655 Haki (1)2017 yılının girmesiyle birlikte herkesin kendisini tazelemesi ve yeni bir tarz yaratması hayata pozitif bakmaları açısından oldukça önemlidir. Bunun içinde öncelikle gardıroplardaki eski model kıyafetlerden kurtulmakla ve estetiksel görünüm için daha çekici elbise modellerini alarak işe başlamak gerekiyor. Bu anlamda akla gelebilecek kıyafetler de tesettür giyim ürünleridir. Yaz mevsiminde ve sonbahar mevsimi için öne çıkan tesettür ürünleri zarafet ve estetik görünüm saçıyor.

 

 

2017 Tesettür Giyim Trendleri

 

2017 tesettür giyim ürünlerinde gömlek modelleri ön plana çıkıyor. Özellikle fularlı yakalar dikkat çekiyor. Kadınlar 2017’de fular gömlek modelleriyle daha feminist ve zarafet görünümüne sahip olabilecekler. Renk bakımından ise beyaz desenli fular yakalı gömlekler ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle sonbaharda montlarına altına giyilebilecek gömlek modelleri arasında fular yaka gömlek modelleriyle farklı bir stile sahip olacaklar.

 

 

2017 Tesettür Giyimde Kapitone Kumaşlar

 

Kapitone kumaş stilleri diğer dış giyim stillerine sıkça rastlıyorduk. Özellikle dış giyim ürünlerinin bir parçası olan montlarda sıkça tercih edilen kumaş türüydü. Kapitone kumaşlar bu kez de 2017 tesettür giyim modasında yer alıyor. Çift renkli ya da düz renkler, desenli desensiz gibi birçok tasarımlarıyla üretilen kapitone kumaşlardan üretilen montlar 2017 tesettür giyim sokak modasına hitap ediyor.

 

2017 Yaz Sezonu İçin Floral Desenler

 

Kış aylarının son demlerine yaklaştığımız bu dönemlerde tesettür giyimde 2017 yazlık kıyafetler oldukça merak ediliyor. Geçen yılarda görmeye alıştığımız çiçek desenli kıyafetleri 2017 tesettür giyim modasında da görmeye devam edeceğiz. Çiçek deseninin devam etmesinin en önemli sebebi ise etek, abiye ve tunik ve benzeri kıyafetlere zarafet kazandırdığı ve tercih edilebilirliğini korumuş olmasıdır.

 

Bayanları daha alımlı gösteren çiçek desenleri 2017 ilkbahar ve yaz aylarında özellikle abiye ve tuniklerde ön planda yer alacak. Çiçek motifler 2017 ferace tasarımlarında da çok sık görülecek. Ancak farece modellerinde pullu parlak ve daha simli ferace modelleri ön planda olacak.2017 etek modellerinde ise jakar kumaş adı verilen ve sıkça tercih edilen modeller ön planda olacak. Kısacası 2017 tesettür giyim ürünleri, 2016 yılının ürünleri ufak tefek dokunuşlarla naturelleştirilerek piyasaya sürülüyor.