Etek Pantolon Ve Eşarplar Tesettür Giyimin Tamamlayıcısıdır

tesettürTesettür elbise modelleri içinde takım elbise modelleri, tulumlar gibi değişik türde giyim seçenekleri de bulunur. Tesettür abiye kıyafetlerde uzun abiye etekler ve abiye elbise modelleri abiye kıyafetler konusunda seçimlerinizi belirleyecek olan modellerdir. Bununla beraber hamile bayanlar için de hamile kıyafetleri ve abiye elbise modelleri mevcuttur. Tesettür giyimin bu denli farklı ürün yelpazesine sahip olması yeni model çalışmalarını da beraberinde getirmektedir.

 

 Modern Ve Şık Etek Modelleri

 

Tesettür giyimde üst giyim gibi alt giyimler de bulunmaktadır. Bu giyimler arasında etekler, pantolonlar, pantolon etekler yer almaktadır. Alt giyim konusunda çocuk beden ölçülerinden büyük beden ölçülerine kadar her yaşa ve her bedene uygun kıyafet mevcuttur. Ev yaşantısında, iş yerinde veya özel davetlerde çok rahat bir biçimde giyilebilecek tarz ve desende alt giyim ürünleri bulunmaktadır. Alt giyim ürün desenleri içinde kareli, ekose, etnik, geometrik, düz renk, karışık renk, kazayağı, çizgili, çiçekli gibi pek çok değişik desen bulunmaktadır. Ayrıca klasik pantolon, dar paça pantolon, fiyonklu etek gibi daha pek çok tesettür alt giyim ürününe rastlamak günümüzde mümkündür.

 

 Her Renk ve Desenlerde Eşarp Modelleri

 

Teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de tekstil sektörü hızla ilerlemektedir. Günden güne artış gösteren tasarımlar muhafazakar bayanlara hitap etmektedir. Eşarp, başörtüsü gibi ürünlerden alt giyim parçalarına kadar tepeden tırnağa en güzel modeller, en değişik tasarımlar tesettürlü hanımların beğenisine sunulmaktadır. İster ev hayatında bulunan ev hanımları için isterse sokak modası için giyilecek günlük kıyafetler olsun farklı modeller ile ürünler gelişen teknolojiye uygun olarak üretilmektedir.

 

Başörtüsü ve eşarp tasarımlarında tesettür giyim için farklı türde modelleri görmekteyiz. Düz, sade, renkli, desenli, püsküllü modeller gibi birçok başörtüsü modelleri bulunmaktadır. Bu üst giyim parçası olan tasarımlar giyilen elbise ve modellere en uygun olacak biçimde tercih edilmektedir.

 

Onlarca çeşit ürün gruplarında değişik onlarca renk, desen ve tasarımlarda bulunan tesettür giyim ürünleri ve modellerine günümüzde online satış sitelerinde rastlamak mümkündür. Her tarz giyime ve isteğe göre uygun model ve tasarımlarda pek çok değişik parça bulunur. Ayrıca başörtüsü kategorisinde eşarp, şal ve bone seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın