Etek Modelleri İle Muhteşem Kombini Yakalamak

Yüksek Bel Pileli Saloped Etek 5066-S TütünEtekler bayanların şıklık ve zariflik ifadesi olarak her daim kullanılmaktadır. Etek kullanımından en doğru şekilde yararlanabilmek için öncelikle nasıl bir vücut şekline sahip olduğunuzu hangi model eteklerin size yakışır bileceğini tahmin etmeniz gerekmektedir.

Eğer basan bölümünüzden şikayet ediyorsanız yüksek bel etek tavsiye edebilirim. Yüksek bel etek modelleri aynı zamanda belinizi deyince göstereceğinden hoş bir görüntü elde edilebilir. Klasik değil de savaş bir görünüm elde etmek isterseniz, eteklerin üzerine salaş bir bluz tavsiye edebilirim. Ama şık ve zarif bir görüntü istiyorsanız üzerinize klasik bluz ben küçük bir kolye ile kombin yapabilirsiniz.

Son dönemde de moda olan yüksek bel etek modeli ile göbek üstü bluzlar kombine edilerek şık bir görüntü elde edilebilir. Ekose gömlek giymeyi seviyorsanız şayet yüksek bel mini etekler ile güzel bir kombin oluşturabilirsiniz. Etek ile oluşturacağınız kombinlerin renk tonları da oldukça önem taşımaktadır. Peki, eteklerde hangi renk tonları tercih edilmelidir? Sorunun yanıtı basit…

Aslında her rengin bir şıklığı vardır burada önemli olan ten rengine yakışan etekler ve kombinlerini tercih etmenizdir. Ten rengini uymasa da üst ve alt kombinlerinizin uyumundan da marjinal formlar çıkarabilirsiniz. Örneğin, sarı ve krem tonları yüksek bel etek modeli kullanıyorsanız, mor renkli bluzlar ile şık bir kombin elde edebilirsiniz. Cıvıl cıvıl hareketli bir görünüm elde etmek istiyorsanız yeşil ve sarı tonları kullanarak istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

Tercihiniz yüksek bel etekten yana ise kombin planlaması yaparken tarzınızı uçlarda yaşamak istiyorsanız ince ten rengi çoraplarınızı dizaltı çorap platformu ile desteklemeniz yerinde bir tercih olacaktır. Elde edeceğiniz bu tarz ile kusursuz ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Hatta dilerseniz bluetooth ile çorabı aynı renk tonlarında seçebilirsiniz.

Böylelikle aynı zamanda da muhteşem bir uyum yakalamış olursunuz. Bu etek kombinleri ne verilebilecek örneklerden yalnızca bir tanesi. Sizler de renk renk desen desen etekler kullanarak kendi zevkinize ve giyim tarzınıza uygun muhteşem kombinler elde edebilirsiniz. Şık olmak sizin elinizde…

 

One comment

Bir cevap yazın