Estetik Ve Zarif Giyim Modelleri

 

C.M.N - Sırtı Fiyonklu Kışlık Ferace OBN5027 Bordo (1)Güzellik ve zariflik, her medeniyete göre farklılık gösterir. Avrupa medeniyetine göre cinsellik ön plana çıkmaktadır. Güzellik anlayışı da bu şekildedir. Bizim kültürümüzde ise utanma, edep, haya, cömertlik, inanç ve namus gibi kavramları üzerinde bulunduran insanlar güzeldir. Bu duygulara hitap eden öz kültürümüz tesettür giyim, binlerce yıldır Anadolu’nun bağrında yaşamıştır. Öz kültürümüz olan geleneksel giyim tarzımızın temelini, tesettür giyim oluşturmuştur. İnanç esaslarımızla oluşturulan tesettür giyim modelleri, özel modellerle oluşturulmaktadır.

 

TESETTÜR ÇEŞİTLERİ İLE ARADIĞINIZ MÜKEMMELLİĞİ YAKALAYIN

 

Bize göre mükemmel giyim şekli, öz kültürümüze uyan tesettür giyimdir. Etekler uzun ve bol olur. Eskilerin fistanı bu günün ferace çeşitleri, boydan olur ve bol olur. Kabanlar, kaplar ve pardösüler, başörtüsü ile takım olur. Başörtüsü tek başına yetmez. Bütün bu özellikleri barındıran tesettür giyim modelleri, oldukça etkilidir. Aradığınız fiyatlarla ferace fiyatları oluşmaktadır. Elbisenin modeli, kumaş cinsi, renk ve tasarımı, fiyatını belirleyen etkenlerdir.

 

MEVSİMLİK ÜRETİLMEKTEDİR

 

C.M.N - Sırtı Fiyonklu Kışlık Ferace OBN5027 Laci (1)Mevsimlik üretilen tesettür giyim modelleri, kış aylarında, yünlü, kadife ve kaban şeklinde üretilmektedir. Yaz aylarına özel modellerde ise penye, keten ve benzeri kumaşlar kullanılmaktadır. Fermuar, deri, düğme, kemer, cep, kapüşon ve dantel gibi modeller, ferace fiyatları kategorisinde etkili olmaktadır. Eller, ayaklar ve yüz hariç bütün vücudun kapanmasını ön gören tesettür giyim modelleri, her yıl yeni renk ve modellerde üretilmektedir. Takım anlayışı ile üretilen tesettür elbiseler, gençler için kot kumaşları da kullanmaktadır. Avrupa giyiminden farklı olması gereken tesettür giyim, hızlı üretilmesi yanında, internet sitelerinde hızlı bir şekilde satılmaktadır.

 

Etkili çalışma yöntemleri ile çalışan ekiplerimiz, yeni modeller üretmektedir. Yeni modellerin üretiminde, kumaş ve modeller, yenilenmektedir. Tarz oluşturma konusunda tesettür sınırları içerisinde olan giysiler, daha çok rağbet görmektedir. Tesettürün sevilmesi, Avrupa etkisinin azalması, Anadolu kadının tekrar eskisi gibi dünya modasına yön vermesi, tesettürün tercih edilmesine bağlıdır.

 

En iyi tesettür modellerini üreten ekiplerimiz, ferace fiyatları konusunda kampanya yapmaktadır. Bluz, etek, pardösü, kap, kaban, tesettür pantolon, tesettür eşofman, kombin, ferace, tunik ve abiye gibi birçok tesettür giyim modelleri, dışarı ve içeri tesettür modelleri şeklinde satılmaktadır. Kumaş bakımından aradığınız kaliteyi sunan firma, etkili çözümler sunmaktadır. Örtünmeyi sevenler için oluşturulan yeni modeller, her yaştan tesettür sever için modeller oluşturulmaktadır. Model ve renk bakımından ferace fiyatları farklılık göstermektedir.

 

KAMPANYA MODELLER KISA ZAMANDA TÜKENMEKTEDİR

Kampanya modeller, yeni modeller veya fırsat modeller, internet sitelerinde, kısa zamanda tükenmektedir. İndirimli veya çok tutulan modeller, ferace fiyatları konusunda aradığınız etkili sunmaktadır. Düğmeli, fermuarlı, yakalı veya deri desenli modeller her yıl yenilenmektedir. Kış aylarının soğuğunu hissetmeyeceğiniz tesettür giyim modelleri, üretim aşamasında satışa çıkabilmektedir. İnternet sitelerinden, binlerce modeli, kısa zamanda inceleyebilirsiniz. Kendinize uygun modelleri seçerek, kargo ile sipariş edebilirsiniz.

 

TESETTÜR MODELLERİ TAKIM ŞEKLİNDE ÜRETİLMİŞTİR

Tesettür modelleri, etekler, pardösüler ve feraceler, başörtüsü modelleri ile takım halindedir. Başörtüsü modelleri, tesettürlü etek modelleri ile takım olarak üretilmektedir. Hayalinizdeki tesettür giyim modellerini üreten firma, takım tesettür giyim modellerinde, özel tasarım gerçekleştirmektedir. Başörtüsü yırtık kot veya taytla takım olmaz. Mini etek veya yırtmaçlı etek gibi giysilerle takım olmaz.

Tesettüre ters gelen bu giysiler yerine, tesettürlü ferace, pardösü ve kaban gibi ürünler tercih edilir. Tesettürlü bluz ve benzeri giysiler, başörtüsü ile takım olmaktadır. Başörtüsünün tesettürün zorunluluğu olduğu bilinmekle birlikte, tek başına tesettürü oluşturmamaktadır. Ferace gibi uzun giysiler, başörtüsü ile renk bakımından ve model bakımından uyumlu bir şekilde üretilmektedir. İnternetten bütün modelleri inceleyebilirsiniz.

Ferace modelleri ve fiyatları için modaselvim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

One comment

  • Lacivert olan çok hoş ve zarif duruyor gerçekten. Bende kardeşim için düşünüyorum bizlerde araştırıyoruz teşekkür ederim.

Bir cevap yazın