Eşleşen Renklerle Kıyafetinizi Tamamlayabilirsiniz

Dolayısıyla, yeni tonları ve desenleri denerken biraz huzursuzluk hissetmek doğaldır. Ama bu, düz, baştan aşağı siyahlara veya koyu renklere yapışmanız gerektiği anlamına gelmez. Mağazalar, internet siteleri tarzınızı heyecanlandıracak ve zenginleştirecek çeşitli renk koordinasyonlu görünümlere götürmektedir. Koyu yeşil ve sarı kıyafetlerden şık pembe ve gri topluluklara kadar değişik fikirler, renkleri nasıl kullanacağınız ve nasıl tesettür kombin oluşturabileceğiniz hakkında bilgi verecektir. Gökkuşağını kucaklamaya hazır mısınız? İşte bu yıl denemek için ihtiyacınız olan giyim renk kombinasyonları.

 

 Yeşil ve Sarı

 

Sıcak bir yaz gününde taze kesilmiş çimlerin kokusundan daha canlı bir şey yoktur ve bu renk kombinasyonu sadece bunu hissettirir. Taze ve temiz, yeşil ve sarı çoğu tesettür kombin oluşumunda harika görünür. Sıcak tonda iseniz, hardal, haki ve koyu yeşil üzerine odaklanın. Serin tondaysanız, parlak sarılar ve yanardöner yeşillikler ekleyerek bir kıyafeti keskinleştirin.

 

Bu renk kombinasyonunu oluşturmak için, akıllı bir sarı tunik ile basit bir gri pantolon veya bir kot pantolon giymeyi deneyin. Ardından, yeni ve parlak bir gündelik görünüm için yeni bir beyaz gömlek ve yeşil aksesuarlar ekleyin. Renk kısıtlamaları, canlılık katmanın ve kış gardırobunuzu daha sıcak aylara götürmenin kolay bir yoludur. Sadece tesettür kombin kıyafetinize bazı katı renkler ekleyin ve dönüşümü izleyin. Ancak unutmayın, bunu basit tutun ve karıştırmaktan korkmayın.

 

 Soluk Mavi ve Pembe

 

Hiçbir şey bahar ve yaz renklerinin oluşturduğu heyecanın yerini tutamaz. Yumuşak pembeler ve maviler ince bir görünüme sahip olabilirler, ancak doğru şekilde stillendiklerinde, parlak bir renk gibi göz alıcı olabilirler. Bu renk kombinasyonu, yaseminin yumuşak kokusunu ve ılık bir bahar esintisini size hatırlatacaktır.

 

Kışın kalıntılarını eritecek günlük bir görünüm için pembe bir ceket ile yumuşak mavi kaşmir kazak tesettür kombin için harika bir deneyim olacaktır. Aksesuarlarınızı katlayın ve pastel kombinasyonunuza eklemek için çekingen olmayın. Bu renk kombinasyonu, beyaz stiletto bir ayakkabı iyi çalışır.

 

 Kırmızı ve Mavi

 

Kırmızı ve mavi renk kombinasyonu, tüm zamanların en sevdiğimiz görünümlerinden biridir. Bir tesettür kombin modeli olarak pantolonu kırmızı bir ceket ve topuklu ayakkabı ile bütünleştirmeniz önerilir.

 

Bir cevap yazın