En Yeni Tunik Modelleri

 

  Hem spor hem klasik çeşitleri bulunan hem etek hem de pantolonla kombin edilebilen tunikler, tesettür giyimde özellikle genç kızların vazgeçilmezleri arasındadır.

 

 En Yeni Spor Tunik Modelleri

 

Spor tunikler, rahat görünümleri, spor, sandalet ve sneaker ayakkabılarla kombin edilebilmeleri nedeniyle tercih edilirler. Şık olmaları da elbette tercih sebepleri arasındadır. Daha çok kot tunik modelleri, yandan yırtmaçlı, etnik desenli, çizgili modeller spor tuniklerde kullanılmaktadır. Bu tür tunikler dar paça pantolonlarla kolaylıkla kombin edilebilir. Bunun yanında hem spor hem de klasik tuniklerde kullanılan fermuarlı, düğmeli, asimetrik kesimli, süs cepli, dijital baskı ikili modeller de mevcuttur.

 

 En Yeni Klasik Tunik Modelleri

 

Klasik tuniklerin model ve tasarım bakımından spor tuniklere oranla daha geniş bir yelpazede olduğunu söylemek mümkün. Genel olarak bakarsak son yıllarda lazer kesim, klasik tuniklerde oldukça fazla kullanılmaktadır. Yine fiyonk detaylar, güpür detaylar, inciler, çiçek baskılar, volan pul payetler, varak baskılar, nakış, inci ve boncuk işlemeler, yakma detaylar, kravat detaylar, aksesuar düğmeler, kruvaze kuşaklar tasarım harikası tuniklerin vazgeçilmezleri olmuştur. Dantel detaylar da hem yakada, hem kollarda hem de eteklerde kullanılmış ve zarafet sembolü ürünler ortaya çıkmıştır.

 

Yeni sezonda hırkalı modeller de tuniklerde alıcıların beğenisine sunulmuştur. Piliseli ürünler elbise tuniklerin vazgeçilmezi olmuş, kendinden kolyeli ürünler şıklık yarışındaki hanımlara kolaylık sağlamıştır.

 

Omuzlarda ve eteklerde fırfırı, bu yıl önceki yıllara oranla daha çok görüyoruz. Yine yanları düğmeli ve yırtmaçlı modeller de bu yıl en yeni modeller arasındadır.

 

Nadiren ve özellikle lazer kesimlerde gördüğümüz çift renkli kombinler ve yelekli modeller dışında tuniklerde genel olarak tek renk kullanım hakimken, renk çeşitliliğinin sonsuz olduğunu söylemek mümkün. Hemen hemen her rengin her tonu kullanılmaktadır. Elbette siyah renk tesettür giyimin her türünde olduğu gibi tuniklerde de ön sırada! Sonrasında kırmızı, mavi, sarı, hardal, bej, ekru…

 

Genel kombinler ise açık renkli pantolonlar ve topuklu ayakkabılarla yapılmaktadır. Desenli kumaşlar çok kullanılmamakla birlikte çiçekli modellerde birden fazla karışık rengin bir arada olduğunu görmekteyiz.

 

Tunik fiyatları 19 TL ile 149 TL arasında değişmektedir.

 

Bir cevap yazın