En Yeni Modelleriyle Tesettür Dış Giyim Seçenekleri

Kadın alıcıların hem kış şartlarında sıcak kalmak hem de estetik görünmek için tesettür dış giyim ürünlerine olan ilgileri gün geçtikçe artıyor. Kaban ve pardösü gibi ürünlerin dışında panço ve pelerin gibi sıra dışı çizgilere sahip modelleri de mevcut.

 

Her yaşa ve beğeniye uygun, tamamen seçici bir şekilde imal edilmiş ürünler çeşitli indirim avantajlarına da sahip. Bir kere satın alındıkları takdirde hem gardıropları hem de kadınları süsleyen çok yönlü modellerdir.

 

 En Gözde Panço Modelleri ve Ürün Özellikleri

 

Özellikle yeni neslin tercih ettiği panço modelleri tesettür dış giyim kategorisinde yer almaktadır. Genellikle İspanya ve Meksika ülkesinde yaygın olarak tercih edilen pançolar artık Avrupa ile birlikte Türkiye’de de sıklıkla talep ediliyor.

 

Kendine özgü tasarımları ile farklı giyinmek isteyen müşteri kitlesi için idealdir. En çok satın alınan türleri ise önden düğmeli bir tasarıma sahip. Balıksırtı desenleri ile birlikte genellikle klasik giyinmeyi seven kadınların sipariş verdiği ürünler, kaliteli kumaşlarla imal ediliyor.

 

Kaşe kumaşı parlak görünümü ile birlikte sadeliği şıklıkta bulanların bir numaralı seçimi olarak kataloglarda yer alıyor.

 

 Dış Giyim Kategorisinde Ferace Modelleri

 

Sonbahar ve kış mevsimleri için uygun olan ferace modelleri ilkbaharın serin geçen günlerinde de tercihe bağlı olarak giyilebilir. Aynı kategoride kışlık ferace modellerine de hızlıca göz atılabilir. Bu ürünlerdeki indirim oranları %20’den %50’ye kadar uzanmaktadır. Fiyat düşünce haber ver seçeneğine tıklayan alıcılar aynı ürünleri çok daha indirimli fiyatlarıyla sipariş edebilirler.

 

Onlarca farklı modeliyle ferace modelleri hem gündelik hem de sosyal yaşamda tercih edilebilir. Daha klasik tercihler için önü nakışlı olan modeller tavsiye ediliyor. Nakışların nostaljik görüntüsü kot kumaşı ile birleşince ortaya klasik ile sportif giyimlerin bir karışımı çıkıyor.

 

Kot olduğu için kolay kolay kırışmayan bu ferace çeşitleri, kısa ve uzun soluklu yolculuklara da uygun olarak nitelendiriliyor. Pile detaylarına ev sahipliği yapan feracelerde öne çıkan renkler ise siyah ve lacivert gibi koyu renkler. Daha canlı renkler için şarabi ve haki renklerin incelenebilir. Kot olan türlerinde ise açık ve koyu ton farklılıkları bulunmaktadır.

Bir cevap yazın