En Yeni Abiye Modelleri Yeni Sezonda

abiyeKadınların şıklık ihtiyaçlarını doğrudan doğruya cevap vermekte olan yegane ürünler tesettür giyim abiye kategorilerinde ön plana çıkıyor. Bu ürünler özel stilistlerin elinden çıkma olup birçok estetik detayı da bünyesinde barındırıyor. 2018 yılı itibariyle kışlık ürünlerde de kendini gösteren tesettür giyim abiye ürünleri her beğeniye ve her yaşa uygun çizgileriyle fark yaratmaya devam etmektedir.

 

 Flok Detaylı Kadife Abiye Modelleri

 

Yepyeni bir deseni olarak kabul edilen ve tamamen ithal olan flok detayları ile günümüz abiyeleri artık çok daha fazla albenili. Bu ürünler kadife kumaşının olanca sıcaklığı ile birlikte sonbahar ve kış giyimleri için ideal ölçülere sahip. Flok desenleri hem kollarda hem de eteklik kısmında yer almaktadır. Tülü andıran yapısı ile birlikte her türlü düğün ve nişan gibi davetlerde istenildiği takdirde tercih edilebilir. Bordo başta olmak üzere gece mavisi ve zümrüt yeşili gibi alternatif renkler de kataloglarda yerini alıyor. Bu ürünler tamamen yeni olmasına rağmen çıktığı ilk günden bu yana büyük bir rağbet oranıyla inceleniyor ve sepete ekleniyor. Online olarak gerçekleştirilen alışverişlerde bir ya da iki iş günü içerisinde teslimatlar gerçekleştiriliyor.

 

 Güpürü İncili Peplum Abiye Modelleri ile Yeni Giyimler

 

Mürdüm, bordo ve bebe mavisi gibi renkleri bünyesinde barındıran güpürü incili peplum abiye modelleri bu kategoride yer alıyor. İstenilen zarafeti ve konforu aynı oranda sunan bu modellerde yüzde otuza varan indirimler de söz konusu. Uygun çantalar ve topuklu ayakkabılar ile birlikte pratik bir şekilde kombin yapılma ayrıcalığına da sahip olan bu ürünler son derece modern ve şık görünüşleriyle her türlü mekanda ve ortamda giyilebilir. Güpürleri gold şeklinde tasarlanmış olan modeller de fiyat farkı olmaksızın sunuluyor.

 

 Çift Renkli Tesettür Abiyeler ile Renkli Seçenekler Mümkün

 

Aynı anda iki rengin birbirleriyle müthiş bir uyumla arzı endam ettiği çift renkli tesettür abiyeler tek renkte sınırlı kalmak istemeyen kadınlar bir numaralı tercihi. Pul payetleri sayesinde istenilen şıklığı parlak bir şekilde sunan bu ürünlerde siyah ve haki renklerini bir arada görmek ve değerlendirmek mümkün. Diğer renk seçenekleri arasında siyah ve şarabi rengini seçmek de ek seçenekler arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın