En Şık Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

Yeni sezon tesettür elbise modelleri konforlu, şık, göz alıcı stilleri ile her yaştan, her zevke hitap ediyor. Yeni sezon tesettür elbise modelleri sıklıkla tercih edilen çeşitlerden biri çiçek desenli tül tesettür elbisedir. Çiçek desenli tül elbise modelleri birbirinden farklı renk ve model seçeneğine sahiptir. Tül kumaştan üretilen bu elbise modelleri her mevsim, her alanda rahatlıkla giyilebilir. Astarlı olan çiçekli tül elbise modelleri, kuşak detayı sayesinde oldukça şık durmaktadır.

Düğme detaylı tesettür elbise modelleri ise özellikle spor, şık yapısı sayesinde oldukça dikkat çekmektedir. Göğüs ve kol bölümünde yer alan düğmeleri sayesinde oldukça spor bir yapısı bulunmaktadır. Kuşak detayı ise özellikle özel günlerde giyilmesi için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Likralı örme kumaştan tasarlanan bu elbise modelleri birçok farklı renk çeşidine sahiptir. Dilerseniz bu elbise modellerini şık ya da spor olacak şekilde kombinleyebilirsiniz.

Özel Geceler İçin Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

Piliseli tesettür elbise modelleri yeni sezonda en çok tercih edilen elbise çeşitlerinden biridir. Düğün, nişan ve kına gibi davetlerde giyilebilecek olan piliseli yeni sezon tesettür elbise modelleri, birbirinden farklı renkleri ile göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Özellikle açık renkli piliseli detayı sayesinde oldukça şık görünen bu elbise modelleri, kemer ile birlikte daha şık bir hale getirilebilir. Altına kısa topuklu ayakkabı giyerek ve küçük şık bir el çantası alarak kıyafetinizi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Şık davetlerde tercih edilebilecek diğer bir tesettür elbise modeli ise kol nakışlı tesettür elbise modelleridir. Kol nakışlı tesettür elbise modelleri şık yapısı sayesinde özel geceler için tercih edilebilir konforlu yapısı sayesinde hem rahatlığı hem de şıklığınızı üst düzeyde sağlayabilir.

Yeni Sezon Spor, Şık Tesettür Elbise Modelleri

Beli tünelli terikoton elbiseler özellikle spor ve şık elbise giymek isteyen hanımefendilerin tercih edebileceği modellerden biridir. Çarpıcı renkler ile tasarlanan bu tasarımlar yaz aylarının rengini üzerinde taşımak isteyenlerin en çok tercih ettiği modellerden biridir. Ufak bel bağlaması sayesinde oldukça soft bir görünüme sahip olan bu elbise modelleri zıt renkli eşarplar ile kolaylıkla kombinlenebilir. Sandalet, spor ayakkabı ve babet ile rahatlıkla giyilebilir.

Detaylı incelemek için https://www.modaselvim.com/

Bir cevap yazın