En Şık Yazlık Tesettür Tunik Modelleri

Yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan tesettür tunik modelleri efil efil yapısı ile terlemeyi önler konforlu vakit geçirmenize yardımcı olur. Spor, şık veya günlük kullanıma uygun olarak birçok farklı modelde imal edilen yazlık tesettür tunik modelleri özellikle farklı renkleri ile kombinlerinizi daha şık bir hale getiriyor. Fırfır kollu tesettür tunik modelleri şık yapısıyla gece ve gündüz giyilebilecek özel tunik modelleri arasında bulunmaktadır.

Krep kumaştan tasarlanan bu tunik modelleri, dört mevsim rahatlıkla giyilebilir. Farklı renk ve model seçenekleri sayesinde her renk pantolon ile kombinlenebilir. Farklı şal ve eşarplarla kombinlenecek olan bu tunik modellerine spor bir hava katmak için bol paça kot pantolon tercih edebilirsiniz. Eğer özel bir gün için fırfır kollu yazlık tesettür tunik modellerini tercih ediyorsanız, kumaş pantolonlarla beraber spor ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Yazlık Kot Tesettür Tunik Modelleri

Modern ve şık yapısıyla kadınların en sık tercih ettiği kumaş türlerinden biri olan kot özellikle tuniklere oldukça farklı bir görünüm sunmaktadır. Kot yazlık tesettür tunik modelleri şık ve spor yapısı sayesinde günün her anında giyilebilir. İlkbahar, yaz ayları için tercih edilebilecek olan bu tunik modelleri tayt ile birlikte daha spor bir kombin oluşturulabilir. Kot pantolon ile takım olarak giyebilir ya da şık bir pantolon ile özel akşamlarınız için tercih edebilirsiniz. Gömlek görünümü ve işlemeli tasarımı ile son derece gösterişli olan yazlık kot tunik modelleri cep aksesuarları ile oldukça kullanışlı tunik modellerinden biri olmaktadır.

Desenli Yazlık Tesettür Tunik Modelleri

Oval, düz ve etnik desenleri ile rengarenk bir görünüm sunan desenli yazlık tesettür tunik modelleri her alana uygun giyilebilecek tunik modelleri arasında yer almaktadır. Şifon kumaştan imal edilen bu tunik modelleri özellikle yaz aylarında rahat etmek isteyen bayanların en çok tercih ettiği parçalardan biridir. Polyester yapısından dolayı, dört mevsim rahatlıkla tercih edilebilir.

Desenli yazlık tesettür tunik modelleri düz şal modelleri ile kolay bir şekilde kombinlenebilir. Topuklu ayakkabılar ile desenli tesettür tunik modelleri daha şık bir hale getirilebilir. Dar paça bir pantolon ve minik bir çanta yardımı ile tesettür tunik modellerini daha şık bir hale getirebilirsiniz.

Detaylı incelemek için https://www.modaselvim.com/

Bir cevap yazın