En şık ve en hesaplı kombinler Moda Selvim’de

Güzel giyinmenin, şık olmanın en önemli kuralı sayısız pek çok giysiye sahip olmak değil;

doğru parçaları birbiriyle en iyi şekilde kombinleyebilmektir. Bir mağazadan ya da e-ticaret sitesinden bir elbiseyi çok beğenerek almış olabilirsiniz, ama o elbiseyi doğru eşarp, çanta ve ayakkabı ile kullanmadığınızda sonuç hiç de hayal ettiğiniz gibi olmayacaktır. Modayı takip edeyim, şık olayım derken büyük bir hata yapmamak için her seçiminizin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Tesettür giyim sektöründe öncü firmalardan biri olan Moda Selvim, tesettürlü bayanlara sunduğu birbirinden şık kombin seçenekleri ve yeni sezonda bile %50’lere varan indirim fırsatlarıyla bu alanda rakipsizdir. Moda Selvim’de tesettür elbise, ferace, tunik, etek, pantolon, bluz ve gömlek, ceket, yelek, başörtüsü, şal, ayakkabı ve çanta çeşitleriyle oluşturulan en güzel kombinler daima en iyi fiyat avantajıyla satışa sunulmaktadır. Bunun nedeni Moda Selvim’deki modellerin kendi üretimi olmasıdır. Her sezon yepyeni kombin modelleri oluşturulur, en iyi kumaşlar seçilerek özenle üretilir ve titiz bir stüdyo çekiminden sonra www.modaselvim.com

e-ticaret sitesinde satışa sunulur.

 

kombinMesele peplum geometrik etekli, kına yeşili bu tesettür kombin Moda Selvim’de en çok tercih edilen modellerden biridir. Eteği sepet örgüden, tuniği krep kumaştan üretilen bu mevsimlik model yeni sezon ürünüdür. Şık kombinimiz klasik siyah bir eşarp, siyan ince burun topuklu ayakkabı ve otantik bir takı ile tamamlanmıştır. Dilerseniz aynı modelin fuşya renkli olanını ya da eteği hasır veya zigzag desenli olanını da tercih edebilirsiniz. Yeni sezon ürünü olmasına rağmen %25 indirimle 119,90 TL’den satışa sunulan bu modern ve şık kombini sakın kaçırmayın!

 

 

 

 

PEPLUM GEOMETRİK ETEKLİ KOMBİN

6073 KINA YEŞİLİ

 

Manken Ölçüleri:

 

Boy: 1.74

Göğüs: 85

Bel: 67

Basen: 97

Beden: 36

 

 

 

 

Bir cevap yazın