En Şık Tesettür Yelek Kombinleri Nasıl Olmalıdır ?

 

Bluz ya da tunikleri tek başına kullanmayı sevmeyenler için yelek kombinleri çok ideal olmaktadır. Hızla yükselen tesettür giyim sektörü içinde her tarzdan ürünü bulabilmek mümkün olmaktadır. Özellikle en güvenilir online alışveriş sitelerinin bulunması sayesinde tesettür giyim ürünlerini kolayca satın almak mümkündür. Bu online siteler arasından en çok tercih edileni ve birbirinden güzel ürünleri en uygun fiyatlara sunan alışveriş sitesi Modaselvim olmaktadır.

 

Kampanyalı ve indirimli tesettür giyim ürünlerini kapıda ödeme seçeneği ile almak da mümkün olmaktadır. Yelek modellerinin ve daha birçok 2017 sezonuna uygun modellerin her rengini her bedenini bulabilmenin keyfini yaşayabilmek için mutlaka Modaselvim adresini tercih etmelisiniz. Özellikle tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği ürünler arasında olan yelekler kadınların çok daha şık görünmesi adına en ideal tercih olmaktadır. Peki, en şık tesettür yelek kombinleri nasıl yapılmalıdır?

 

– EN MODA KLASİK TESETTÜR YELEK KOMBİNLERİ

 

Klasik tarzın spor tarz le birleşiminden oluşan siyah yelek kombinleri her kadın için en ideal seçenekler arasında olmaktadır. Siyahın cazibesinden vazgeçemeyenler için siyah yelek kombini ile şıklığınızı ön planda tutabilirsiniz. Kalın bir kumaş yapısının olması sayesinde çok rahat edeceğiniz bir gerçektir. Tatlı tonlarda pembe rengin güzelliğini siyah yeleğin bütünlemesi ile kullanabilirsiniz.

 

– TAMAMEN SPOR TESETTÜR YELEK KOMBİNLERİ

 

Beyaz gömlekler yelek kombinlerin en çok tercih edilen parçalarıdır. Şişme yelekleri ve parlak sweat yelekleri beyaz gömlekler ile kombin yaparak spor bir şıklık yakalamak mümkündür. Spor bir tarz oluşturduğunuz için mutlaka ayakkabınızı da spor ayakkabı olarak tercih etmelisiniz. Dar paça pantolonlar ve İspanyol paça pantolonlar ile yeleklerinizi çok daha iyi kombinleyebilirsiniz.

 

– EN UZUN YELEKLER İLE KOMBİNLER

 

Cool bir görünüme sahip olmak istiyorsanız eğer tesettür giyim ürünleri içerisinden uzun ayak bileklerine kadar uzanan yelek tercih edebilirsiniz. Ceket yakalı özelliğe sahip olan bu uzun yelek modellerini gençler bu sezon çok tercih etmektedir. Eşarp yerine düz renklerde bir şifon şal tercih etmeniz doğru olacaktır. Şal ve çanta uyumu da yakalayabilirsiniz. Sokak modasından esinlenme sureti ile kendiniz için en güzel kombinleri yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın