En Şık Tesettür Panço Modelleri

tesettür pançoHem serin havaların hem de şıklığın vazgeçilmez kıyafetlerinden olan tesettür panço, 2019 yeni sezon modelleri ile de tesettürlü kadınların önüne serilmiş durumdadır. Çoğunlukla koyu renklerin hakim olduğu birbirinden şık tesettür pançolar içerisinde kahverengi, siyah ve ya koyu lacivert renkler en dikkat çeken renkler içerisinde yer almaktadır. Panço modellerinin bazılarının yan kısımları daha uzun bırakılmışken bazı modellerinde ise hem ön hem de arka kısımlar diz kapağı hizasına kadar uzun tutulmuştur.

 

Tesettürlü kadınların beğeni ve taleplerine göre farklı desenlerde ve renklerde bulabileceği bu şık tesettür panço modelleri tüm giyim örnekleri ile şık bir tesettür kombin oluşturabilir. Özellikle de yaz mevsimi gelirken gecelerin serin havasında üşememek ve hem şık hem de zarif bir görünüm elde edebilmek için en doğru tercih bu tesettür panço modelleri olacaktır.

 

 En Şık Tesettür Panço Modelleri

 

Hem giyilmesi hem de kullanılması kolay tesettür panço modelleri tesettürlü kadınlar için harika bir fırsattır. Hemen üstüne çekip rahat bir şekilde dışarı çıkmak ve ya özel bir davete katılırken şık bir görünüm elde etmek için panço modellerini giymek en doğru tercih olacaktır. Kaşe pelerin modelleri ve ya Japon stili tesettür pelerinler piyasa üzerinde çok şık görünen çeşitlerdir. Bunun yanı sıra yeni sezon ürünler arasında başı çeken yaka kısmı kürk detaylı panço modelleri tesettürlü kadınların en çok ilgi göstereceği modeller arasında olmaktadır. Değişik kürkler ile yaka kısımları tasarım yapılmış olan bu modeller çok şık bir izlenim oluşturmaktadır. Panço modellerinin çık bir izlenim oluşturmasının yanı sıra boyun kısmınıda sıcak tutmaktadır. Bu özellikte panço modellerinin soğuk havalarda daha çok giyilmesini sağlamaktadır.

 

 Özel Tesettür Panço Modelleri

 

Yünlü olan ve ön kısmı düğme detayı ile tasarlanmış olan pançolar ise bu yıl en fazla sevilen modeller olmaktadır. Kolları arasından çıkararak rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tesettür pançolar üstelik yünlü halleri ile vücudu çok fazla sıcak tutmaktadır. Renk olarak ise gri renk hem en şık hem de en zarif duruşu sergileyen renk olmaktadır. Yeni sezon her renkten panço modeli bulmak mümkün olmaktadır.

Bir cevap yazın