En Şık Tesettür Abiye Modelleri

Düğün sezonu geldiğine göre kadınları en tatlı telaş sarmaktadır. Hem düğüne davetli olarak hem de düğün sahibi olarak özel tercihlerde bulunabilmek adına Modaselvim en güzel ve en özel seçenekleri sunmaktadır.

 

Düğün, nişan, kına ve özel davetlerin olmazsa olmazı olan tesettür abiye modelleri farklı renk ve model seçenekleri ile hem genç hem de orta yaşlı kadınlara hitap edebilmektedir. Tesettür giyim modelleri arasında yer alan abiye modeller tesettür ruhunu en iyi şekilde yansıtabilmektedir. Sezonun en güzel renklerinde en modern tasarımlardan üretilmiş olan tesettür abiye modelleri üstelik çok da uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Tesettürlü kadınların en iyi şekilde taşıyabilecekleri ve zarafetlerini ön planda tutabilecekleri abiye modelleri aşağıda yer almaktadır.

 

Şifon Kombinli Tesettür Abiye Modelleri

 

Şifon modeli tesettür abiyeler için çok önemli olmaktadır. Yeni sezonda tercih edilmesi gereken renkler olan pudra, lacivert ve gri tonları özel davetlerin en doğru renk tercihleri olmaktadır. Ten rengine uygun olarak satın alınan şifon kombinli tesettür abiye modeli özellikle genç kadınların beğenisini kazanmaktadır. Yüksek topuklu ayakkabılar, şifon şal modelleri de kombini tamamlamak için gereklidir.

 

Kuyruk Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

           Tesettür giyim ürünlerinin kaliteli ve güvenli bir şekilde satışa sunulduğu online alışverişin en doğru adresi olan Modaselvim’de kuyruklu abiye elbise modelleri çok fazla satılmaktadır. Sezonun en trend renkleri olan mor, somon ve pudra bu kuyruklu modelde oldukça başarılı durmaktadır. Abiye elbise satın almak isteyen tesettürlü kadınların mutlaka bu modeli görmesi gerekmektedir.

 

Balık Abiye Modelleri

 

Sadelikten yana olan ve vücut hatları ile barışık olan kadınların balık abiye modellerine daha sıcak bakması gerekmektedir. Balık abiye modelleri özel davetlerde başrolde olmak isteyen tesettürlü kadınlar için oldukça uygundur. Dantel ve taş detaylarının kullanılması ile de zariflik daha da çok ön planda olmaktadır.

 

Pelerinli Abiye Tulum Modelleri

 

           Tesettür giyim tercih edenler için son zamanlarda tulum merakı oldukça fazla olmaktadır. Tulum şıklığının abiye ile birleşmesi ile de birlikte ortaya çıkan tulum abiye modelleri genç tesettürlü kadınlarda çok şık bir görünüm kazandırmaktadır.

 

Bir cevap yazın