En Şık Tesettür Abiye Modelleri

Günümüzde kadın giyimi her geçen gün gelişiyor. Herkese göre kıyafet çeşitleri bulunabiliyor.Önemli olan kişisel zevklere ve beğenilere göre kıyafet tercihi yapmak. Her yaştan hanımlara hitap eden kıyafet modelleri oldukça kullanışlı. Tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerinde doğru kombinleri oluşturmalılar. Ayrıca özel davetlere giderken abiye modelleri tercih ediliyor. Bu abiye modellerinin de özenle seçilmesi gerekir. Özellikle tesettür abiye modellerini kombin yapmak da oldukça zor ve meşakkatlidir. Hanımlar da abiye kıyafet tercihlerinde doğru seçenekleri kullanmalılar.

BİRBİRİNDEN ŞIK TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

Gidilecek yere göre kıyafet seçimi her zaman oldukça önemlidir. Günlük yaşamdan ziyade özel davetlerde de uygun abiye kıyafetler seçilmeli. Ayrıca özel davetlere gidilirken doğru abiyeler tercih edilmelidir. Abiye kıyafetler, vücuda uygun olarak seçilmeli. Abiyeler ne bol ne de çok dar olmamalı. Bu abiye kıyafetler vücuda uygun olmalı ve doğru parçalar ile birleştirilmeli. Özellikle tesettür abiye modelleri değişik aksesuarlar ile süslenmelidir. Bu şekilde de oldukça şık bir görünüm elde edilir.

TESETTÜR ABİYELERİN KOMBİNİ NASIL YAPILMALIDIR?

Günlük giysilerin yanı sıra abiye kıyafetlerin seçimi de bir o kadar önemlidir. Özellikle tesettür giyimde abiye kıyafetler oldukça önem taşıyor. Kişinin zevk ve beğenilerine uygun abiye kıyafetler tercih edilmeli. Açık renkli hanımlar koyu tonlarda abiye kıyafetler giyebilirler. Buğday tenli ve esmer hanımlar ise beyaz ve bej renkli abiye kıyafetleri tercih edebilirler. Bu abiye kıyafetler şık bir topuklu ayakkabı ile kombin yapılabilir. Ayrıca bu kombin de küçük bir el çantası ile tamamlanır. Tesettür abiyeler de kıyafet seçimi de vücuda uygun bir şekilde yapılmalıdır.

TESETTÜR ABİYELERİN BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL OLMALI?

Tesettürlü hanımlar abiye kıyafetlerin bakım ve temizliğine çok dikkat etmeliler. Abiye kıyafetlerin üzerinde yazılı olan bakım ve temizlik talimatı düzgün bir biçimde okunmalı. Buna göre de temizliği dikkatli bir şekilde yapılmalı. Ayrıca abiye kıyafetlerin kuru temizlemeye gönderilmesi öneriliyor. Abiye kıyafetler, kuru temizlemede özenle ve hassas bir şekilde yıkanabilir. Ayrıca bu abiye kıyafetler çamaşır makinesinde düşük devirde de yıkanabilir. Abiye kıyafetler düşük ısıda hassas bir şekilde yıkanmalı.

Bir cevap yazın