En Şık Pardösü Modelleri

 tesettür dış giyimBelden bağlamalı, farklı renk ve modeller kullanılarak tasarlanan abaya modellerini görmeden dış giyim alışverişinizi tamamlamayın. Kendine has sade tasarımları sayesinde abaya modelleri kolayca kombine edilebilir. Tarz bir çanta, eşarp ve şal modelleri, kot ya da kumaş alt giyim kategorisi ile son derece şık detaylar yakalayabilirsiniz. Kapalı bayanların kış sezonunda pratik bir şekilde kullanacağı bu kategori tesettür pardösü modellerine alternatif oluşturmaktadır.

 

 Kap Modelleri ve Kesimler

 

Dış giyim kategorisinde kesimleri ve aksesuar detayları ve birleşme noktalarında kullanılan aparatlar ile son derece şık bir görünüm yakalamanızı sağlayan kap çeşitlerini incelemek için online alışveriş sitelerini kullanabilirsiniz. Yenilikçi tasarımlarda bu sezon boyuna çizgiler, açık koyu detaylar, tüylü şapkalar ve çiftli düğme ayrıntıları çok moda. Pardösü ve ferace modellerine göre kap modelleri daha kısa şekilde tasarlanırlar. Kaşe, pamuklu ve kadife kumaşların kullanıldığı bu kategoride resimli nakışlar, harf ve rakam sembollerini de ayrıca görebiliyoruz.

 

 Sıcak ve Pratik Kışlıklar

 

Kıyafetim hem şık olsun hem de kolayca kullanılsın diyorsanız panço modelleri tam size göre. Sıcak kumaşlardan üretilen ve son derece gösterişli duran bu giysileri kısa ve derin kol bölgelerini kullanarak kolayca görebiliyorsunuz. Mevsimlik olarak ya da kış günlerinin daha hafif geçtiği günlerde bu modeller de tesettür dış giyim kıyafetleri arasındaki yerini alıyor.

 

 2019 Sezonunda Kabanlar

 

Yumuşacık kadife kumaş, belden büzgü ve süsleme detayları, cep, yaka ve çan etek tarzı modelleri son derece zarif görünüyor. Bu kategoride de birbirinden güzel renkler arasından dilediğinizi seçerek netten alışveriş kolaylığından faydalanabiliyorsunuz. Sezonun moda renkleri bordo ve kahve başta olmak üzere, parlament, gri, hâkî ve siyah olarak mağazalardaki yerini alıyor. Kabanların güzelliğini ön plana çıkaran hazır kombinasyonlarla tercihini kabandan yana kullanacaklar için farklı alternatifler sunuyor.

 

 Kışlık Pardösü Modelleri

 

Boyuna tasarımları ile tesettür dış giyim çeşitleri arasında oldukça önemli bir yere sahip olan pardösü modellerinde de zengin model ve renk seçeneği kullanılıyor. Bazen düğme, bazen fermuar ayrıntıları ile karşımıza çıkan modeller, yerini çıt çıt ve kemere bırakabiliyor. Böylece hem şık hem de kullanışlı bir özellik kazanan pardösü modelleri hanımların gönülleri kazanmayı başarıyor.

Bir cevap yazın