En Şık Ferace Modelleri

 

    Her kadın dolabında bir kurtarıcı parça bulundurmak istemektedir. Tesettürlü kadınların kurtarıcı parçası ise feracelerdir. Ferace dümdüz aşağı inen ve başka giyim ürünleri ile kombin yapılmasına gerek kalmayan rahat bir kıyafettir. Klasik bir ferace 3 farklı özelliğe sahip olmaktadır. Bu özelliklerden ilki feracenin bol olmasıdır. Bu yönü ile tesettür giyime ait her türlü kurala uyum sağlamaktadır. Bunun yanı sıra koyu renk olması da önemlidir. Koyu renk bir ferace her kadının dolabında yer almalıdır.

 

Son olarak uzun olmalıdır. Feracelerin ana özelliği bileklere kadar uzamasıdır. Tüm bu özellikler klasik bir feracede mutlaka bulunması gereken özelliklerdir. Fakat günümüzde renkli ve işlemeli farklı tasarım ferace modelleri de satışa sunulmaktadır. Siyah feraceler tesettürün olmazsa olmazıdır. Ama siyah feracenin yanı sıra renkli bir modele de sahip olunması çok daha doğru olacaktır. Bu tarz renkli feraceler zorda kalındığında hemen giyilebilecek pratik bir kombin imkanı yaratacaktır.

 

Renk ağırlıklı feraceler

 

Renk ağırlıklı ferace modelleri, feracelerin son dönemlerde ortaya çıkan renkli tesettür modasına uyduğunu göstermektedir. Bu tarz renk ağırlıklı ve özel tasarım feraceler özellikle genç kızlar için ideal olmaktadır. Siyah giymek istemeyen ve farklı seçenekler arayanlar için popüler tercihlerden bir olan renkli ferace modelleri yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olacaktır. İşlemeli feracelerde oldukça popülerdir. Bu tarz feraceler gündüz saatlerinde kullanılmasa da gece davetleri için hoş bir kombin yaratacaktır.

 

Ferace giymenin getirdiği avantajlar

 

           Ferace giymenin kendine göre birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan ilki kombin yapma derdinin ortadan kalkmasıdır. Feracelerin kombin yapılması gereken tek ürün eşarplardır. Bu da kişiyi çok zorlamayacaktır. Fakat diğer tesettür kombinlerinde tunik, pantolon ve etek gibi ürünlerin birbirine uydurulması gerekmektedir. Bu noktada dereceler oldukça avantajlı olmaktadır. Bunun yanı sıra oldukça modern görünen ferace modelleri her mekana ve ortama uyum sağlayarak kişinin stil görünmesine destek olacaktır.

 

Ferace fiyatları ne kadardır?

 

           Ferace diğer giyim ürünlerine oranla daha ağır bir giyim ürünüdür. Bu yönü ile diğer kıyafetlerden ayrılmaktadır. Bu sebeple fiyatları daha fazla olmaktadır. Detay ağırlıklı tasarım feracelerde fiyatlar biraz daha artabilmektedir.

Bir cevap yazın