En Rahat Tesettür Kot Elbise Modelleri Nelerdir?

kot elbiseMevsimlere göre kumaş türleri de mevsime uygun olarak değişmektedir. Yazın terletmeyen, kışın ise üşütmeyen kumaşlar kullanılmaktadır. Fakat kot kumaşlar her mevsimde popülerliğini korumaktadır. Tesettür giyim piyasasına bakıldığında birbirinden şık kot elbise, kot feraceler ve kot tunikler vitrinleri süslemektedir. Tesettürlü kadınlar tarafından çok tercih edilmesinden dolayı her yıl farklı model ve renklerde mağazalarda satışa sunulmaktadır.

 

Kot kumaşının dayanıklı oluşu, hem şık hem de spor giyime uygun olması nedeni ile tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Yeni sezon tesettür kot elbise modellerinde en önemli özellik tesettürlü kadınlara sağladığı rahatlıktır. Tesettür kot elbise modellerinde ise; şık çizgiler, büzgülü modeller ve nakışlar kot elbiseleri süsleyen detaylar arasında bulunmaktadır. Mavinin her tonu kullanılan tesettür elbise modellerinde kombin oluşturmak oldukça kolaydır.

 

 Rahatlığın Simgesi Kot Elbise Modelleridir

 

Günlük yaşamda rahat olmak ve bunun yanı sıra giydiğiniz kıyafetin tesettüre uygun olması için en çok tercih edilen model bağcık detaylı tesettür kot elbise modelidir. Yumuşak kottan üretilen, üstten açılan düğmeleri ve cepleri ile tesettürlü kadınlara kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca bu modellerinin etek boyunun uzun olması, sırt kupu ve belden büzgülü olması rahatlığı tercih eden kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında yerini almaktadır. Bol kesime sahip olan bu model tesettürlü kadınların vücut hatlarını da gizlemektedir. Bu sebeple tesettürlü kadınlar rahat hareket etmektedir.

 

 Gizli Düğmeli Modeller İle Rahatlığı Sağlayın

 

Kot rahatlığından vazgeçmeyen tesettürlü kadınların tercih ettiği diğer kot elbise modeli ise gizli düğmeli modeller olmaktadır. Gizli düğmeli modeller hem tesettür giyime uygun olmakta hem de rahatlık sağlamaktadır. Gizli düğmeler sayesinde düğme görüntüsünden rahatsız olan kadınların oldukça ilgisini çekmektedir.

 

 Kombin Yapılması Kolay Modellerdir

 

Kot elbiselerin yanı sıra kot tunikler de tesettürlü kadınlar tarafından ilgi görmektedir. Günlük hayatta altına giyilecek kot pantolon ve spor ayakkabı ile rahat kombin sağlamaktadır. Cep ve nakış detayların kullanıldığı kot elbise ve kot tunik modelleri hem modern hem de spor görünüm sağlamaktadır. Kot elbise modellerinde spor bütünlüğü elde etmek için başörtü olarak spor şal tercih edilmelidir.

 

Bir cevap yazın