En Güzel Tesettür Kombinleri Nasıl Yapılır

 

G.M.Z. Tesettür      Tesettür kıyafetler renkleri, desenleri, kesimleri, dokusu yönüyle çok zengin bir ürün topluluğudur. Tesettürlü hanımlar hem ekonomik hem de şık olmak için ufak ipuçları hayatlarına geçirirlerse oldukça zarif ve güzel görünebilirler. Tesettür kombin yapmak için öncelikle belli bir tarzınızın olması lazım. Eğer sabit bir tarzınız olursa kıyafet ve kombin noktasında daha güzel parçalar bulabilir ve üzerinizde kafa karışıklığı olan kıyafetleri bulundurmamış olursunuz.

 

Spor tarz

 

Tesettürlü hanımlar kendilerini hem rahat hem güzel ve alımlı görmek istiyorlarsa bu tarzı tercih etmelidirler. Rahatlığımdan asla taviz vermem diyen hanımlar spor kombinlerle tam da bu rahatlığı yakalayabilirler. Üstelik çok şık görünmektedir. Bu tarzda geniş paça kot ya da keten pantolonlar üzerine son günlerde popüler olan uzun yelekler, hırkalar, tunikler tercih edilebilir.

 

Spor kombinlerde uzun elbise modelleri de tercih edilebilir fakat elbise seçerken rahat olması için penye kumaşından yapılmış spor elbiseler tercih edilebilir. Bu elbiseler renk tonuna uygun spor şal veya eşarpla kombinlebilir. Takı takmaktan vazgeçemeyen hanımlar için bu kombin üzerine tek zincirli uzun sade kolyeler çok şık durur.

 

Klasik tarz

 

           Tesettür kombin yapma aşamasında klasik tarzı benimseyen hanımlar için bu tarzda piyasada oldukça güzel ve farklı ürünler olduğunu unutmamalı. Eğer iyi tercihler yapar ve kıyafetinizi tamamlarsanız gerçekten çok göz alıcı olabilirsiniz. Klasik tarzda tesettür kombin yapmak oldukça kolay çünkü muhteşem kalem veya çan etekler, şifon gömlekler, dantel detaylı ve çok şık tunikler, parlak veya sade kumaşlardan yapılan uzun elbiseler denenmeye değer güzellikte.

 

Eğer şık olmak istiyorsanız seçeceğiniz ürün ve birlikte kullanacağınız ürünlerin doku uyumları ilk dikkat edeceğiniz nokta olsun. Kumaşlar uyumlu olduktan sonra sıra geldi renk uyumuna. Tesettür kombin yapılırken renk uyumu da tamamlandıktan sonra şıklığınızı ve güzelliğinizi ön plana çıkaracak olan aksesuar modelleri seçimi yapmalısınız. Bu alan oldukça geniştir.

 

Çantalar, takılar, ayakkabılar mutlaka seçtiğiniz kıyafetle uygun olmalıdır. Eğer kıyafetiniz gösterişli ise aksesuarlarda sadeliği seçmelisiniz. Eğer tam tersi kıyafetiniz güzelliğinizi ön plana çıkarsın diye sade seçilmiş ise aksesuarlarda dikkat çekebilirsiniz. Kısaca siz ve kıyafetiniz tam bir denge ve uyum içinle olmalı.

 

Bir cevap yazın