En Güzel Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

tesettür kombinTesettür hanımların yaptıkları tesettür kombin seçenekleri günlük olarak kullanılan ya da özel bir davete giderken kullanılan giysilerin birbiri ile oldukça uyumlu bir duruş sergilemesi esasına dayanmaktadır. Kombin denildiğinde akla sadece giysi değil aynı zamanda çanta, ayakkabı, eşarp ve aksesuar uyumu da gelir. Tesettür giyim alışverişi esnasında öncelikli olarak etek, bluz, etek, tunik ve ferace gibi giyim seçeneklerine önem verilir ve ayakkabı ile çantanın uyumu çoğunlukla es geçilir. Oysaki ayakkabı ve çantalar kombinin şıklığının ortaya çıkmasını sağlayan en önemli unsurlardandır.

 

Özellikle yaz mevsiminde ve klasik tarzda bir tesettür kombin seçiyorsanız açık tonlarda parçaların kullanılması ile birlikte ayakkabı ve çantalar direkt olarak ortaya çıkmakta olup yaratılan kombini ya güzel şekilde ortaya koymakta ya da gölge düşürmektedir. Tesettür giyim alışveriş nereden yapılırsa yapılsın kesinlikle ana giyim parçaları ve eşarp tamamlandıktan sonra çanta ve ayakkabı seçimi için ayrıca bir zaman bırakılmalıdır. Özel davetler için ve ya gecelerde kullanım içinse kesinlikle uygun nitelikte ayakkabı seçilmeli, ayakkabı ve çantanın uyumu göz ardı edilmemelidir.

 

  Tesettür Kombinler İçin Uygun Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Tesettür giyim alışveriş yapıldıktan sonra alınan giyim parçalarına göre ayakkabı tercihi yapılması gerekmektedir. Eğer tercih spor tarzda kombinler yapmaktan yana olacaksa ve giyim parçaları tamamen hafif ve rahat kumaşlardan hazırlanmış ise mümkünse spor ayakkabı kullanımı tercih edilmeli ve seçilen ayakkabı da renk olarak tüm tesettür kombin parçaları ile uyum gösterecek nitelikte sade bir renk olmalıdır. Böylelikle hem her şey ile rahatlıkla kullanabileceğinin çok fonksiyonlu bir ayakkabıya sahip olmuş olursunuz hem de rahat ayakkabınız sayesinde saatlerce ayakta kalsanız dahi sorun yaşamaz ve yorulmamış olursunuz. Eğer rahat ve oldukça da şık bir kombin belirlemiş durumda iseniz ve genel tarzınız da böyle ise babetler sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Klasik giyim tarzları için ise klasik modelde rugan ve ya deri babet tercih edilebilir. Dilerseniz kısa ökçeli ayakkabılar da klasik kombinlerin şık bir tamamlayıcısı olabilir.

 

  Tesettür Kombinler İçin Çanta Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Çantalar esasında her kadının dışarıya çıkarken olmazsa olmaz aksesuarlarından biridir. Tesettür Kombin için uyumu genellikle göz ardı edilen çantalar esasında son derece kolay tercih edilebilir. Kombinlerinize ve tercih etmiş olduğunuz tarzınıza ve renklere uyumlu olan 2 ya da en fazla 3 çantanızın olması her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kombin elde etmenize imkan verecektir.

 

Bir cevap yazın