En Dikkat Çeken Ferace Modelleri Hangileridir?

 

Yaz kış rahatlıkla giyilen elbiselerle çok benzerlik gösteren feraceler tesettürlü kadınlar için olmazsa olmazlardandır. Ferace uzun yıllardan beri varlığını koruyan bir tesettür giyim ürünüdür. Fakat son dönemlerde büyük değişime uğradığı ve modern hatlar kazandığı net bir şekilde görülecektir. Bunun için modaselvim.com adresinin incelenmesi yeterli olacaktır. Tüm feracelerde görülen ortak nokta daha renkli ve desenli ürünler üretildiğidir. Bu durum özellikle yaz sezonu feraceleri için geçerlidir. Çiçek desenli ya da dijital baskılı feraceler sıklıkla rastlanan ve dikkat çeken popüler modellerdir. Ferace tasarımlarında görülen bu modernleşme diğer tesettür giyim ürünlerinde de görülmektedir. Bu tarz ürünler düz olan siyah feracelerden daha çok dikkat çektiğinden sıklıkla tercih edilmektedir. Son dönemlerin en dikkat çeken ferace modelleri ise aşağıdaki gibidir.

 

 Kuşgözü detaylı cepli feraceler

 

Kuşgözü detaylı cepli ve aynı zamanda fermuarlı olan bu ferace günlük kullanıma uygundur. Keten gibi görünen poliviskon kumaş sayesinde yaz aylarında giyilmesi çok daha doğru olacak ürün belden fermuarlıdır ve üst kısmı fermuar ile kapatılırken alt kısmı gizli düğmeler ile kapatılmaktadır. Bu tarz düz renk ve sade ferace modelleri günlük kullanımda çok dikkat çekmeyecek ve aynı zamanda son derece şık duracaktır.

 

 Çiçek desenli düğmeli feraceler

 

Bu yaz aylarının en dikkat çeken deseni çiçek desenleridir. Tuniklerde, tesettür elbiselerde hatta eşarplarda bile rastlanan bu detay ferace modellerinde de yerini almış durumdadır. Feracenin üst kısmı çiçekli iken alt kısmı düz renktir. Böylece çok abartı bir görünüm oluşmayacaktır. Belindeki kurdela detayı ile iki parçaya ayrılan modelin etek kısmının önü ise dikine düğmelidir. Hem günlük olarak kullanılabilen hem de özel günlerde çok şık duracak olan bu tarz modeller kır düğünleri içinde ideal bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır.

 

 Dijital baskılı feraceler

 

Dijital baskı detayı da çiçek desenleri gibi her alanda kullanılır hale gelmiştir. Ferace modeline hareket ve renk katan bu detay yalnızca kollarda kullanılmıştır. Önden fermuarı olan ve kolaylıkla giyilebilen bu modelin etek kısımları da pliselidir. Bu tarz modeller topuklu ayakkabı ile giyildiğinde şık mekanlarda bile giyilebilecek kurtarıcı parçalardandır.

 

Bir cevap yazın