En Çok Tercih Edilen Ferace Modelleri Nelerdir?

 

            Yaz aylarının yaklaşması beraberinde tesettürlü bayanların serin tutacak tek parça giyim ürünleri arayışlarını da getirmiştir. Bayanların özellikle tercih ettikleri ferace ise bu ürünlerin başında gelmektedir. Tek parça olması; giy- çık rahatlığı sunması oldukça güzel olan ferace aynı zamanda tesettürlü bir bayanın ölçü çerçevesinde giyinebilmesi anlamında da oldukça önemlidir.

Tesettürlü bayanların kurtarıcısı olan ferace ilk ortaya çıktığında bayanların yalnız siyah renk tercih edebildiği ve modeller anlamında da sınırlı tercih şansı sunulan bir üründü. Ancak zaman içerisinde bayanlar tarafından tercih edilme oranı arttıkça birbirinden farklı renk ve modellerde ürünlerin üretimi de başlamıştır. Bu ürünlerin zaman zaman farkı modeller zaman zaman da farklı renklerde üretimi ferace seçenekleri yelpazesini genişletmiştir.

 

           Ferace ilk ortaya çıktığında ve bayanlar giyinmeye başladığında oldukça sınırlı iken bugün sunulan seçenekler birbirinden çeşitlidir. Hatta birçok bayan kombinlemesi kolay ve giyimi rahat olan bu ürünleri düğünlerde de kurtarıcı olarak kullanmaktadır. Tüy detaylı; taşlı; zımbalı ve daha birçok aksesuar ile zenginleştirilmiş olan feraceler günlük hayata rahatlık ve şıklık katarken; düğünler ve kınalar için ise farklı bir alternatif olmaktadır. Kullanım alanının oldukça geniş olması feracelerin tercih edilme sebeplerinin başında yer almaktadır. Yakın olmayan birinin düğünü için yüksek meblağlar ödenerek temin edilen tesettür abiyenin dolapta beklemesini isteyen kullanıcılar; ferace alternatifini kullanarak hem kullanışlı hem şık bir parça giyinmektedirler.

 

2017’nin en çok tercih edilen ferace modelleri

 

Bu sene geçtiğimiz senelerin aksine tam boy ancak bilek altında biten; yerleri süpürmeyen ürünler revaçtadır. Bu ürünlerin hem kullanımı daha rahat olmakta hem giyilen ayakkabının ortaya çıkmasını sağlamakta hem de kullanıcılarına ürünleri hem topuklu hem de düz ayakkabılar ile de giyim imkânı sağlamaktadır.

 

Ferace fiyatları ortalama ne kadardır?

 

Feraceler düz olması; renk seçenekleri ya da işlemeli olmalarına göre birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Kimi ferace 80 TL iken kimisini 300 hatta 500 liraya bile bulmak mümkündür. Bu ürünleri tercih ederken nerede ve hangi amaçla temin edeceğinizi belirlemeniz; buna göre bir fiyat araştırması yaptıktan sonra ürünleri temin etmeniz sizin için doğru bir adım olacaktır.

 

Bir cevap yazın