En Çok Tercih Edilecek Yeni Sezon Tesettür Modelleri

Moda her yıl her sezon değiştiği gibi bu yılda çok farklı değişikliklere gidilmiştir. 2021’nin gelmesiyle birlikte hem ruhen tazelenme başlamış hem de bu tazelenmeye ayak uydurmak ve eski yüklerden kurtulmak için gardıroplarda yenilenmeye başlamıştır. Son zamanlarda tesettür giyime olan ilginin de artmasıyla birlikte tesettür giyimde yeni yeni parçalar çıkarılmaya başlanmıştır. Önceleri tesettür giyimde yalnızca pantolon tunik kullanılırken yeni sezon tesettür modellerinde elbiseler, feraceler, gömlekler, pardesu, etekler gibi çok çeşitli ve farklı parçalar kullanılmaya başlanmıştır.

Yeni Sezon Tesettür Modelleri Ve Renkleri

2021 yılında özellikle kış aylarında sık sık göreceğimiz kumaşlardan bir tanesi derilerdir. Özellikle koyu renklerden oluşan haki, siyah, bordo, kahve tonları gibi renklerde deriler doğru kombinlendiğinde oldukça şık ve havalı gösterecektir. Yine koyu tonlardan oluşan çiçek desenli tesettür takımları da bu yılın modası olmuştur. Uzun ve çiçekli gömlekler altına açık renkte ve tek renk pantolonlar çok fazla önerilmektedir.

Yeni sezon tesettür modellerinde bir diğer model olan kombin takımlar ise yine çok fazla ön plana çıkmaktadır. Kombin takımların kadınlar için birçok kurtarıcı özelliği bulunmaktadır. Kolay kombinlenebilir olması en güzel özelliklerinden bir tanesidir. Bu nedenle özellikle çalışan kadınlar ve kombin yapmakta zorlananlar için zaman kaybettirmeden hazır kombin olarak takımlar giyilip çıkılabilir. Yine kombin takımlarda da sık tercih edilecek renkler koyu renkler olan gri, siyah, kahve tonları, haki, bordo, hardal sarısı, lacivert gibi tonlardır.

Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Tesettür kombin yaparken çok dikkatli olunması gerektiğini öncelikle söylemek gerekmektedir. Diğer kombinler gibi doğru kombinlenmemiş bir tesettür giyim hoş görüntülere sebep olabilir. Kombin yapmadan önce size uygun renkleri seçmeniz gerekmektedir. İçerisinde kendinizi en rahat hissedeceğiniz, özgüveninizi ve enerjinizi yükseltecek renkleri tercih ederseniz gün için daha iyi hissetmiş olursunuz. Takacağınız şal ise mutlaka kıyafetinizin rengine ve teninizin rengine uygun olması gerekmektedir. Bu sayede renk karmaşasından kurtulmuş olursunuz. Aksesuar kullanmaktan da çekinmeyin. Eğer kombin yapmakta zorlanıyorsanız kombin takımlardan da yardım alabilirsiniz. İşiniz daha da kolay olacaktır.

 

Bir cevap yazın