En Beğenilen Tesettür Kaban Modelleri

Hanımlar her geçen gün gelişen moda sektöründe kendilerine en yakışan kıyafetleri seçmek istiyorlar. Özellikle mevsimsel olarak tercih edilen kıyafetler çok önemli. Günümüzde tesettür giyim hızla gelişiyor. Farklı tunikler, feraceler ve kaban modelleri arasında yenilikler sürüyor. Hanımlar da bazı tesettür kaban modellerini tercih ederken sürekli giyebilecekleri modelleri arıyorlar. Özellikle her zaman giyilebilecek kaban modellerini tercih etmek için bazı noktalar göz önünde bulundurulmalı.

 TESETTÜR KABAN MODELLERİ SEÇİLİRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

 Hanımlar tesettür kaban modellerini tercih ederken kendilerine en yakışanı seçmeliler. Kaban giyildiğinde ne bol ne de çok dar olmalı. Kabanlar vücuda tam anlamıyla uygun olmalı. Bu şekilde bir kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Ayrıca tesettür kabanlar, kış mevsimi boyunca sürekli giyinebileceği için en beğenilen modeller tercih edilmeli. Kabanlar, her kıyafetle uyum sağlayabilmeli. Tesettür giyimde kabanlar genellikle uzun ve spor tarzda oluyor. Kabanların kapuşonlu ve kapuşonsuz modelleri de mevcut. Bu modeller de gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

 TESETTÜR KABAN MODELLERİNİN TEMİZLİĞİ VE BAKIMI

 Tesettür kaban modellerinin bakım ve temizliğine çok dikkat edilmeli. Çünkü kaban doğru kullanıldığında uzun zamanlar giyilebilir. O nedenle kaban alındığında önce kullanma ve bakım talimatı dikkatle okunmalı. Temizlik talimatları doğrultusunda tesettür kaban modellerinin temizliği yapılmalı. Kabanlar kumaşlarına göre farklılık gösterse de genellikle kuru temizleme yapılır. Kuru temizleme yapılan kabanlar daha uzun ömürlü olacaktır. Uzun yıllar da rahatlıkla giyilebilir. Kabanlar, kuru temizleme de profesyonel ütüler ile ütülenmelidir. Tesettür kaban bakımı özen ister.

 TESETTÜR KABAN MODELLERİ NELERLE KOMBİN YAPILIR?

 Tesettür kaban modelleri uygun ayakkabı ve çanta ile kombin yapılmalıdır. Genellikle sportif tarzda olan kabanlar spor bir bot ile kombin yapılabilir. Aynı zamanda şık ve rahat bir çizme ile kabanlar doğru kombin yapılabilir. Kabanların üzerine şık ve spor büyük bir çanta da takılabilir. Kaban ile yapılan kombinler de şıklık kadar rahatlık da ön plana çıkar. Bu nedenle kabanları tamamlayan parçalar aynı zamanda rahat hissettirmeli. Kabanlar gidilecek yere göre tercih edilmeli. Günlük yaşamda sportif kabanlar rahatlıkla kullanılabilir. Özel davetlerde klasik kaban kullanılır.

Bir cevap yazın