Elbise Ve Tulum Alırken Dikkat

Yaz aylarına girmemiz ile vitrinlerde elbise ve tulumları görmeye başladık. Her kadının sevdiği ve içinde rahat ettiği elbiseleri alırken bazı detaylara dikkat edilmesi gerekir. Hemen hemen her bayan, görüp beğendiği elbiseyi almak ister. Fakat bu yanlış bir durumdur. Elbise ve tulum alır iken uygunluğuna öncelik verilmelidir. Vücut yapısına uygun olmayan modeller kesinlik ile tercih edilmemelidir. Boy kilo orantısına göre modeller seçilmelidir.

 

Renk uyumlarını yakalamak da oldukça önemlidir. Birçok bayan bu kurallara dikkat etmeden giyindiği için kendini sürekli mutsuz hissediyor. Elbise ve tulumlar seçilir iken kilo orantınıza bakmanız, sadece elbise bedeninizi bulmanız demek değildir. Elbiselerin üzerindeki renkler ve desenler sizi daha kilolu ya da daha zayıf gösterebilir. Eğer kilolu bir bayansanız kesinlik ile enine desen içeriği olan modelleri tercih etmemelisiniz. Bölgesel kilo probleminiz var ise sorun olan bölgelerinizi geri plan bırakacak modeller tercih edilmelidir. Sorunlu bölge üzerinde koyu ve düz renkleri, diğer bölgelerde ise canlı renkleri kullanmanız doğru olacaktır.

 

 Elbise Fiyatları Pahalı Mıdır?

 

Her tesettürlü kadın bu düşünce ile alışveriş yapmaktadır. Tesettür elbise fiyatları genel olarak yüksek olduğu düşünülür. Genel olarak bakıldığında normal elbise fiyatlarına göre biraz yüksek fiyatlıdır. Fakat bu olması gereken fiyatıdır. Çünkü tesettür elbise fiyatları yapılan bütün işlemlerin ücretini içermektedir. Normal bir elbiseye göre iki kat daha fazla kumaş harcanmaktadır. Kumaşın fazla olması da işçiliğin fazla olması anlamına gelir. Bu neden ile tesettür elbise fiyatları oldukça normaldir.

 

Sadece mağazalarda olması gereken fiyattan çok daha yüksek fiyatlara satılıyor. Bunun nedeni de, mağazalarda personel gideri, kira ödemeleri gibi yapılan ödemelerde, ürünlerin etiketlerine ekleniyor. Bu neden ile mağazalarda fiyatlar normalden çok daha fazla oluyor.

 

 Elbise Nereden Alınır?

 

Bayanlar aradıkları her modeli bulamadığın şikayetçidir. Mağazalarda seçenek, model ve bedenler oldukça sınırlıdır. Bu neden ile alışveriş yapamayan bayanlar, sanal yolları tercih ediyor. Moda Selvim de olan bütün model elbise ve ürünler, bayanların oldukça dikkatini çekiyor. Yorulmadan, her aradıkları bulabilen bayanların en çok kullandığı yöntem online alışverişlerdir. Bu şekilde hem daha uygun fiyatlara alışveriş yapıyorlar hemde aradıkları bütün modelleri bulabiliyorlar.

 

Bir cevap yazın