Düğün Ortamında Hangi Tesettür Abiye Modeli Tercih Edilir? 

 

Özel davetler için özel tasarımlar oluşturan tesettür abiye modelleri düğün ortamı için de giyilebilecek özel kıyafet dizaynları ile bayanlara tercihler sunuyor. Bu kıyafetler renk tercihi olarak düğün ortamına uygun olduğu gibi aynı zamanda tasarımları da düğün ortamı için uygun tarzda tasarımlardır. Bu modelleri yakından incelediğimizde bayanların sahip olduğu özel düğün abiye kıyafetleri şunlardır.

 

 Klasik Tasarımlı Düğün Abiyeleri

 

Düğün organizasyolarının tasarımına uyumlu şekilde tasarımlar olan seçenekler arasında ilk olarak ceket görünümlü işlemeli abiye seçeneği öne çıkıyor. Bu model iki ayrı parça tasarım halinde olan bu model basen bölgesi dar kesim uzun eteği yanında üst kısımda olan ceket dizaynı düğün ortamına göre tasarım oluşturuyor. Bu modelin varyasyonlarına baktığımızda işleme kısmı ve eşarp rengi olarak aynı renkte olan ve zemin rengi olarak bordo, lacivert ve diğer koyu renkte düğün abiyesi kıyafetleri tasarlanıyor. Düğün abiyesi tercihlerinde bir diğer cazip seçenek de kolyeli incili abiye kıyafeti ise inci detaylı dizaynı özgün tasarımı ile bayanlara sıra dışı bir tercih oluşturuyor. Klasik tasarımı özgün çizgilerle buluşturan bu model daha çok açık renkte eşarplar ile kombinlenebiliyor.

 

 Özgün Tasarımlı Düğün Abiyeleri

 

Tesettür abiye kıyafeti modellerinde özgün tasarıma sahip düğün abiyeleri arasında öne çıkan fırsatlara baktığımızda ise öncelikle şifon abiye elbise modeli dikkat çekiyor. Şifon abiye elbiseye uzun eteği ile özel bir tarz oluştururken bu kıyafetin üst kısmında bulunan dantel nakış ve şeffaf ayrıntılar kıyafet tasarımı ile düğün ortamında göze çarpıcı bir kıyafet tasarımı oluşturuluyor. Bu kıyafetin renk tercihi olarak pembe üzeri gold işleme, mürdüm üzeri gold nakış, ya da yeşili üzere gold nakış tercih edilirken bu kıyafetle özel bir uyum sağlayan İpek kahverengi şal ya da ipek siyah şal modelleri düğün ortamında gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak. Düğün ortamında bayanların tercih edebileceği özgün tasarımlı modellerden bir diğeri de renk tercihi ile dikkat çeken taş baskılı Mika abiye elbise, pembe rengi ile masalsı bir tasarım sunuyor. Bu tasarımın en önemli detayı üst bölgesinde bulunan taşlar yanında bel kısmındaki pembe kurdele ve geniş rahat etek kısmıdır. Bu kıyafet ile uyum sağlayan bordo eşarp ya da lacivert eşarp gibi zıt renkler tasarımı tamamlarken pembe topuklu ayakkabı tercihi ile düğün abiye elbise kombini oluşturmuş oluyor.

 

Bir cevap yazın