Düğün İçin Tesettür Abiye Nasıl Olmalı ?

 

AYŞE MELEK TASARIM - Eteği Tarlatanlı Abiye Elbise ASM1087 Mürdüm (1)Özel davetler yada düğünler için tesettür abiye tercihinde bulunmak kadınlar için çok zor gelmektedir. Gecenin parlayan yıldızı olmak için herkesten farklı olmak ve göz kamaştırıcı olmak isteyen kadınlar nasıl bir tesettür abiye almalıyım ? Telaşına düşerler. Genç yada yaşlı fark etmeksizin düğünde giyilmek üzere aranan elbise herkeste telaş ve panik havası yaratmaktadır.

 

Günümüzde tesettür giyim sektörünün çok gelişmesi ve binlerce tesettür giyim seçeneği sunması sayesinde artık bu telaşlar tatlı telaşlara dönmektedir. Yapmanız gereken en güzel elbiseyi bulmayı planlıyorsanız alışverişinizi kesinlikle son güne yada son haftaya bırakmamalısınız. Düğünlerde yada özel davetlerde giyilebilecek, rahat bir şekilde gece boyunca hareketinizi sağlayabileceğiniz tesettür abiye seçenekleri bulunmaktadır. Sezon trendlerini de değerlendirerek düğünde muhteşem görünebilirsiniz.

 

– PUDRA RENK TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

 

Öncelikle abiye tercihinizde pudra renk kesinlikle favoriniz olmalıdır. Kadınlara naif bir görünüm kazandıran pudra rengi abiye modellerinde de muhteşem görünmenizi sağlamaktadır. Özellikle pudra şifon üzerine kaplanan dantelli tüller sayesinde oluşturulan pudra tesettür abiyeler hem salon düğünleri hem de kır düğünleri için oldukça uygun olmaktadır. Beden ölçülerini bilenler internet üzerinden de sipariş verebilmektedir. Şıklığınızı korumak için küçük bir abiye çanta ve yüksek topuklu ayakkabı kullanmayı unutmamalısınız.

 

– DESENLİ ABİYELER İLE DİKKAT ÇEKİN

 

Son zamanların trend modelleri arasında desenli abiye elbiseler bulunmaktadır. Taşlar yada pullardan hoşlanmıyorsanız eğer tek bir renk üzerine uygulanan desenli abiyeleri tercih edebilirsiniz. Hem rahat hem de zarif olmak için düz kloş bir elbise ile birlikte gecenin yıldızı olabilirsiniz.

 

– CEKETLİ ABİYE ELBİSELERE NE DERSİNİZ ?

 

Hem şık hem de klasik bir abiye olsun diyorsanız eğer ceketli abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Brokar kumaşın güzelliği ile buluşan hakim yaka ceket tesettürlü kadınların üzerinde muhteşem durmaktadır. Özellikle ceketli modellerde mor renk kullanımı çok daha dikkat çekici olmaktadır. Parlak beyaz yada krem bir abiye çanta ile şıklığınızı daha da ön plana alabilirsiniz.

 

– SİYAH ABİYE ELBİSE OLMAZSA OLMAZ

 

Abiye elbise denilince akla ilk olarak siyah renk gelmektedir. Siyahtan asla vazgeçmem diyenler içinde pek çok abiye elbise seçeneği bulunmaktadır. Özellikle şifonun üzerine işlenen dantel detaylı tesettür abiyeler harika bir estetik ve zarafet katmaktadır.

 

Bir cevap yazın