Düğün İçin Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

            Tesettür abiye arayışı düğün zamanı hemen hemen herkesin geçici sorunlarından biridir. Neredeyse bir ay öncesinden davet edildiğiniz düğüne giymek için abiye seçiminizde epey güçlük çektiğiniz de aşikârdır. Kimisinin rengini beğenmez, kimisinin deseni ya da detayları hoşunuza gitmez, beğendiklerinizin de size küçük gelir derken saatlerce abiye arar durursunuz. En sonunda belki de içlerinden çok da beğenmediğiniz modeli sırf abiye diye almak zorunda kalabilirsiniz. İşte bizde sizlerin bu duruma düşmemesi için düğünlerde gönül rahatlığı ile giyebileceğiniz modelleri paylaşacağız. 2017 sezonun yeni tasarım ve trend renkleriyle bileştirdiğimiz modelleri düğün kombin önerileri şeklin düğünlere de uygunluğunu göz önüne alarak sizlere aktaracağız.

 

 Düğünlerin favorisi Pudra Renkli Tesettür Abiye

 

Pudra rengi pembenin en güzel tonlarından biridir ve bayanları da oldukça naif göstermektedir. Hele ki bu renkle tasarlanmış tesettür abiye modelleri her bayanın üzerinde oldukça şık durmaktadır. İster kır isterse de salon düğünü hiç fark etmez gönül rahatlığı ile tercih edeceğiniz pudra renkli şifon abiye üzerine siyah tül ile kaplanan tesettür abiye ile zarif bir görüntü elde edebilirsiniz. Kesim olarak ben üzerinde birleştirilen etek, daha uzun ve daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır.

 

 Ceketli Tesettür Abiyelerini Daha Önce Denediniz Mi?

           Tesettür abiye denildiği zaman genelde ilk akla gelen elbise modellerini farklı tasarımlarla tasarlayıp, ceketle bütün halinde sunmuşlardır. Brokar kumaşlardan tasarlanan ceketli tesettür abiye ile oldukça şık ve zarif olursunuz. Abiyelerde mor renk çok sık tercih edilmektedir. Mor renk bir tesettür abiyeyi krem ya da siyah bir çanta ile tamamlarsanız düğünün en şık kadını olursunuz.

 

 Desenli Tesettür Abiyeler İle Fark Yaratın

 

Çoğu abiyelerdeki pullar ve taşlar şık ve zarif durmaktadır. Fakat alışılmışların dışına çıkmak ve biraz daha farkı olmak istiyorsanız, kumaş üzerinde oynanan desenler ile kendinizi farklı hissedebilirsiniz. Düz kloş kesim elbisedeki belirgin desenler ile abiye havasını yakalayarak, düğüne renk katabilirsiniz. Siyah renginden asla vazgeçmem diyen bayanlar içinde bir alternatif sunacağız. Siyah sifon kumaş üzerine işlenen dantel detay ya da pelerin bulunan siyah tesettür abiye modellerini ister kır düğününde isterseniz de salon düğününde rahatlıkla giyebilirsiniz. Düğün için aradığınız tüm tesettür abiye modelleri Modaselvim online sitesinde sizleri bekliyor.

 

 

Bir cevap yazın