Düğmeli Yazlık Tesettür Elbise

Modern görünüme önem veren ve kullandığı parçalarda şıklık arayışı içerisinde olan hanımlar için özel olarak tasarlanan yazlık tesettür elbise modelleri askılarda yerini almaktadır. Bu sezon yazlık tesettür elbise modellerinde boydan boya düğmeli, gömlek yaka elbiseler oldukça yaygın şekilde kullanılmaktadır.

Modayı her an takip eden hanımlar için özel olarak hazırlanan bu elbise modeli, yaz akşamları için oluşturulacak kombinlerde sıkça kullanılmaktadır. Pek çok renk seçeneğinin bulunması ise farklı tarzlara dönüştürülebilmesini sağlamaktadır.

Boydan Boya Düğmeli Tesettür Elbise Renkleri Nelerdir?

Yazlık tesettür elbise alışverişi yapacak olan hanımlar için sezonun en modern ve gösterişli parçalarından biri olan boydan boya düğmeli elbise, tam anlamıyla hanımların beğenisini kazanmaktadır. Bu elbise için kullanılan kumaş ince ve yazlık bir kumaştır. Böylelikle yaz aylarında hem gündüz hem de akşam kombinlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Boydan boya düğmeleri olan yazlık elbise modelinde sezonun en moda renkleri olan bej, haki yeşili, siyah ve krem rengi tercih edilmektedir. Bu renkler ile oluşturulan tüm kombinler, farklı bir havayı yansıtmaktadır.

Düğmeli Yazlık Tesettür Elbise Kombini

Sezonun en moda elbise parçalarından biri olan boydan boya düğmeli, gömlek yaka elbise ile kombin yapmak isteyen hanımlar doğru tamamlayıcı parça arayışına girmektedir. Haki yeşili tercih edilen bu elbisede, aynı renk dolgu topuk ayakkabı kullanılmaktadır. Elbisenin detaylarında kullanılacak olan renkler kombinin daha hareketli olmasını sağlamaktadır. Bu nedenle şal veya eşarp seçimlerinde bej ve krem rengi gibi açık renkler tercih edilmelidir. Aynı zamanda çanta seçiminde tercih edilecek model ve renk ise daha canlı ve kombini patlatacak bir parça olmalıdır.

Düğmeli Elbise Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yeni sezon elbise modellerinin en gösterişlisi olarak bilinen boydan boya elbise modelinde, üst beden kısmı kişinin bedenine tam oturduğu için doğru beden tercihi yapmak gerekmektedir. Kişi kendi bedenine uygun olan elbiseyi tercih ederek daha uzun süreli kullanım sağlayabilmektedir. Aynı zamanda boy uzunluğuna göre ayakkabı kullanımı da elbisenin modelinin daha net bir şekilde görülmesini sağlamaktadır. Bu nedenle kişi kendi boyuna uygun şekilde beden seçimi yapmalıdır.

 

Bir cevap yazın