Dört Mevsime Uygun Tesettür Kap Seçenekleri

tesettür kapKaban ve pardösü modellerine alternatif olarak getirilen tesettür kap modelleri kreasyonların en ilgi çekici ürünleri arasında yer alıyor. Dört mevsime uygun seçenekleri de mevcut. Bu sayede bir kere satın alındığı takdirde çarşıda, gezintilerde ve yolculuklarda giyilebilir. Sade tasarımlarının yanı sıra özel motiflerle zengin hale getirilmiş modelleri de bulunuyor. Hem taksit hem de kapıda ödeme olanaklarını alıcılara sunan tesettür kap ürünleri ilgili kategorilerden incelenerek anında sipariş edilebilir.

 

 Beli Bağlamalı Mevsimlik Kaplar ile Pratik Giyimler

 

Beli bağlamalı kap modelleri iki yönlü olarak giyilebiliyor. İstenirse bağlanmadan, çok daha salaş ve hareket özgürlüğü sağlayacak şekilde tercih edilebilir. Her iki yanında uzanan ipler bağlanarak derli toplu bir giyim seçeneği de değerlendirilebilir. Mevsimlik kaplar yazın terletmeyen, kışınsa sıcak tutan çok yönlü bir hizmet kalitesini de beraberinde getiriyor.

 

Polyester kumaşından imal edilen bu modellerine bir yenilik daha eklendi. Artık yeni sezon tesettür kaplarında yün görünümlü polyester kumaş kullanılıyor. Bu sayede özellikle sonbahar ve kış aylarında arzu edilen sıcaklık, misliyle sağlanmaktadır. Siyah, mor ve haki gibi renkler için kataloglara göz atılabilir.

 

 

 Önden Düğmeli Kaplarla Renkli Seçenekler

 

Yeni nesil kap modellerinde önden düğmeli olan versiyonlar fazlaca satın alınıyor. Üstelik çok canlı renklerin kullanılmasıyla sportif bir hava da yansıtılmaktadır. Pudra ve kiremit renkleri katalogların en fazla tık alan ürünlerinin başında geliyor. Düğmeler yakanın altından başlayıp kapların en alt noktasına kadar uzanmaktadır. Simetrik bir yapıda olan düğmeler kıyafetlere yukarıdan aşağıya doğru bir hareketlilik de katıyor.

 

 Gündelik Yaşama Uygun Kot Kaplar

 

Kot kumaşı pantolon ve ceketlerden sonra kaplarda da sıklıkla imal edilmeye başlandı. Açık ve koyu tondaki mavi renkleri alıcılara çeşitlilik sunuyor. Sivri yakalı olan bu modeller gündelik yaşamda pratik ve konforlu olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Açık ya da öndeki düğmeler kullanılarak kapalı bir şekilde giyilebilir.

 

Kot pantolon ve eteklerle rahatlıkla kombin yapılabilir. Kot kumaşından olduğu için lekeyi göstermez ve kolay kolay kırışmaz. Kapların her iki yanında da cepler bulunuyor. İçerdiği rahatlık nedeniyle ceketlere alternatif olarak giyilebilecek şık modellerdir.

Bir cevap yazın