Doku Şıklığıyla Yalın Kombin Nasıl Yapılır?

 

2018 kış sezonunun en beğenilen tesettür giyim modası, triko elbiselerden oluşuyor. Yeni kreasyonda özenle dizayn edilen elbiseler, muazzam dokuları ve itinalı kesimleri ile kadınların favorisi haline geldi. Uzun ve kalem elbise formundaki triko elbiseler, siyah, gri, bordo, kahverengi, lacivert gibi renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Peki, şal kombini nasıl yapılır?

 

 Triko Elbiselerle Kombin Nasıl Yapılır?

 

Moda Selvim kataloglarını süsleyen triko elbiseler, örgü naifliği ve zarif kesimleri ile en şık elbiseler arasında yer alıyor. Kombin oluştururken, nerede ve günün hangi saatinde giyeceğiniz önem kazanır. Hem günlük elbise olarak kullanabilir hem de şık davetlerde zarafetle taşıyabilirsiniz. Günlük giyim trendlerinizde düz botlar ve el yapımı western çizmelerle kombin yaparak, göz alıcı tarzınızı sunabilirsiniz. Uzun bir zincirle kolye formatı sağlayabilir, püsküllü şal modelleri ile elbiseye hareket katabilirsiniz. Yan eteğinde boydan metal düğmelerle espri katılan triko tesettür elbiseler, tüylü ve peluş görünümündeki düz botlar, ayakkabılar ile şahane bir görünüm sunuyor. Seçtiğiniz renk doğrultusunda, ayakkabı- çanta ve şal seçimini tamamlayarak, kış sezonuna sade şıklığınızla iz bırakabilirsiniz.

 

 Triko Elbiselerde Renk Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Tesettür giyim modası, trendler doğrultusunda belirlense de sizin tarzınıza uyması ve bedeninizle uyumlu olması en önemli kriterdir. Ten renginiz ve kilonuza göre renk seçimi yapabilirsiniz. Esmer tonlar için, kahverengi, siyah, bordo ve vizon renkleri muazzam görüntü sunar. Eşarp ya da şal modelini de elbiseye renk katacak şekilde seçerseniz, elbise dokusunun güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz. Soft renklerle kışa özgü işleme detaylı şallar ile hoş konsept oluşturuyor.

 

Açık ve buğday tene sahip olanlar için; siyah, gri, haki, lacivert, bordo, taba renkleri hem sizin hem elbisenin şıklığını sağlar. Seçtiğiniz şal ile ten renginize ve ayakkabınıza uyum sağlamanız, baştan ayağa kombin oluşturmanızı sağlar. Ten rengi çoraplar veya elbise renginde kalın opak çoraplar ile şahane şıklık sunan trikolar, tesettür giyim modası kategorisinin en beğenilen ürünlerindendir. Düz taban ve kabarık dokulu botlarla naturel bir görüntü sunabilir, ofiste ve günlük giyim trendlerinde en şık siz olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın