Doğru Tunik Seçmek Önemlidir

 

tunikTunik günlük yaşantımızda çok sık tercih ettiğimiz kıyafetler arasındadır. Yaz veya kış hiç fark etmez istenildiği zaman giyilmektedir. Sezona göre üretimler yapıldığı için her mevsime göre tunikler bulunmaktadır. Rengârenk tunikler gözleri kamaştırmaktadır. Satın alınacağı zaman renk konusu insanlarda kararsızlıklar oluşturmaktadır. Çok farklı renkler olduğu kadar çok güzel baskılı ve desenli tuniklerde bulunmaktadır. İster tam boy istenilirse diz hizası gibi tercihler yapılmaktadır. Tunik tesettürlü bayanların ilgi odağı olduğu kadar açık bayanlarda ilgi göstermektedir. Mesela bedeninizden bir beden daha büyük alırsanız daha rahat edebilirsiniz.

 

DOĞRU KOMBİNLER SAĞLANMALIDIR

 

Kumaşı hafif olmalıdır. Tabi ki de bunlar yaz mevsimi içindir. Kış için daha kalın kumaşlar seçilebilmektedir. Her bayanın dolabında yer almaktadır. Zor zamanlarımızda bizim kurtarıcımız olmaktadır. Özellikle tunik alırken dikkat edilmesi gereken şey kullanışlı olmasıdır. Yani her an giyilebilmelidir. Günlük için çok rahattır. Bazen özel günler içinde tercih edilmesi söz konusudur. Bunlar için dolapta ayrı bölümler oluşturulursa eğer gerekli zaman da hemen elimizin altında bir kıyafet bulunmaktadır.

 

Tunikler genellikle pantolonların üstlerinde tercih edilmektedir. Doğru bir pantolon ile şık bir kombin oluşturulması mümkün olmaktadır. Bayanlar zaten giyinmeyi çok sevdikleri için doğru seçimlerde bulunmaktadır. Bazı durumlarda koyu renkler seçilirken bazen de daha iç açıcı renkler tercih edilmektedir. İnsanlar alışveriş yaparken mevsime göre yapmaktadır. Bu bakımdan renkleri de mevsime göre seçmektedir. Bazen psikolojik olarak insan daha hareketli renkler alırken bazen de siyah gibi koyu renkler satın alınmaktadır.

 

DAHA UZUN SÜRELİ KULLANIM

 

           Tunik birçok bayan iç en ön sırada olmaktadır. En önemli ve en çok seçilme nedeni rahatlıktır. Çünkü bayanlar bazen parça parça giyinmektedir. Bu da çok sıkıcı olmaktadır. Düzgün bir tunik alarak daha uzun süreli giyinilmektedir. Kat kat giyinmek yerine 1 parça alıp doğru bir şekilde giyinilmelidir. Tunikler model bakımından çok fazladır. Fermuarlı tunikler ya da düğmeli tunikler alanların zevklerine göre tercih edilmektedir. Bayanların zevklerine ve isteklerine göre üretim sağlanmaktadır. Talebi çok olan ürünler belirlenir ve ona göre modeller çıkarılmaktadır.

 

Bir cevap yazın