Doğru Kombin Yapabilmenin Püf Noktaları Nelerdir ?

Çok basit gibi görünse de genel olarak kadınlar kombin yapma konusunda zorlanmaktadır. Parçaların doğru tercih edilmesi ve yerinde kararların verilebiliyor olması çok önemlidir. Çok zaman harcanarak yapılan kombinlerin doğru ve güzel olduğu hakkında başarılı olunduğu söylense de aslında kısa zamanda da başarılı kombin yapılabilmektedir.

 

Özellikle tesettür sektöründe çok fazla model ve çeşitlilik olması sayesinde güzel kombinler ortaya çıkarmak mümkündür. Hatta pek çok tasarımcının özel olarak hazırlamış olduğu kombin önerilerinden esinlenmek ve bu kombinleri satın almak bile mümkündür. Online alışverişin en moda ve en doğru adresin olan Modaselvim’ den alışveriş yaparak 2017 sezonunun trendlerinde bir kombin yapmaya ne dersiniz? O halde öncelikle doğru kombin yapmanın püf noktaları nelerdir hep birlikte bakalım.

 

– KOMBİN KADINLARIN DEĞERİNİ YANSITMAKTADIR

 

           Tesettür giyim ruhuna uygun olarak tercih edilen bir parçayı doğru şekilde kombinlemek her kadın için en önemli konu olmaktadır. İnanç ve kültür değerleri doğrultusunda kombin hazırlamak oldukça önemlidir. Çünkü kombin bir kadının tüm değerlerini ortaya koymaktadır. İnandığınız şeye göre kombinlerinizi hazırlamanız gerekmektedir. Değerlerini savunduğunuz kombini yaptığınızda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

 

– KOMBİNLERİNİZİ ASLA SON ZAMANA BIRAKMAYIN

 

En çok yapılan hatalardan birisi de kombin yapma işinin son ana bırakılmasıdır. Kafanızın sakin ve rahat olduğu bir zamanda hazırlıklarınızı yapmanız çok daha başarılı bir kombin yapmanız anlamına gelmektedir. Eğer sabah erkenden işe gidiyorsanız ve ne giyeceğiniz konusunda akşamdan bir hazırlığınız yoksa doğru renkleri ve doğru parçaları seçme olasılığınız çok düşük olacaktır. Acele bir şekilde yapacağınız tesettür kombin nedeni ile şıklığınıza gölge düşecektir.

 

– KOMBİNLERİN ZAMANI VE YERİ ÇOK ÖNEMLİDİR

 

Kombin yaparken ana kurallardan birisi de nereye ve ne zaman gittiğinizin önemli olmasıdır. Tesettür ruhuna uygun olarak hazırlamak istediğiniz bir kombinde günlük stil ile ofis stili asla aynı olmamalıdır. Aynı zamanda özel bir davete katılırken ya da sabah kahvaltısı için dışarı çıkarken seçeceğiniz kombinlerin farklı olması gerekmektedir. Zamana ve mekâna göre kombin yapılması gerekiyor olduğunu asla unutmamalısınız.

 

– ALIŞVERİŞ YAPARKEN DİKKAT

 

Doğru kıyafetleri almanız çok önemlidir. Uyumlu parçalar alarak, ne ile kombinlemeniz gerektiğini düşünerek alışveriş yapmaya dikkat edin. Bu sayede tesettür giyim ürünleri ile harika kombinler yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın