Dış Giyimin En Önemli Parçası Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapTesettür kap modelleri pardösü ve trençkot modelleri arasında bulunan bir model olarak tesettürlü kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Günümüz tesettür modasında tesettür kaplarda zengin renk ve modeller seçenekleri mevcut olmaktadır. Her tesettürlü kadının zevkine uygun renk ve model seçenekleri bulunmaktadır. Tesettür giyimi tercih eden genç ve orta yaşlı her kesim tarafından geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

 

 Kap Modelleri Farklı Kombin Olanağı Sunuyor

 

Tesettürlü kadınların giysi dolaplarında bulunan kıyafetlerin birleştirilmesinde tesettür kap modelleri büyük katkı sağlıyor. Tesettür kap modelini ceket ya da kazak gibi üst giyim parçaları ile kombinlemek farklılık yaratıyor. Yerli ve yabancı moda tasarımcıları tesettür kreasyonlarında özellikle tesettür kap modellerini bulundurmaya özen gösteriyor.

 

 Pardesü Ve Feracelerden Farklı Bir Duruş Sergilemektedir

 

           Tesettür kap modelleri kullanışlı olmasının yanı sıra pardesü ve feraceden farklı bir duruş sergilemektedir. Bu sebeple dış giyim ürünlerinden olan kap modelleri daha rahat bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Tesettür kap modeli tesettür ferace modelleri gibi uzun olmadığından dolayı kap altına giyilebilecek kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekmektedir.

 

 Tesettür Kurallarına Uygun Modeller İçerir

 

Tesettür kap modeli satın alırken beden ölçülerine dikkat edilmesi gerekir. Fazla uzun ve geniş bedenlerden uzak durulması gerekir. Vücut bedenine tam uygun alınan kap modeli iyi bir kombin oluşturmak için büyük rol oynamaktadır. Tesettür anlayışına uyumlu, renk birleşimleri doğru ve kaliteli kumaşlardan yana tercih yapmak gerekiyor. Tesettür kap modelleri tesettür anlayışına ve kurallarına uygun olarak tasarlanmaktadır. Vücut hatlarını belli etmeyen ve çok dar olmayan tesettür kap modelleri, bol kesimi ve düzgün duruşu ile tamamlayıcı kıyafetler arasında yer almaktadır.

 

 Her Kıyafetle Kombin Oluşturabilecek Renkleri Bulunmaktadır

 

Tesettür kombin oluştururken renk uyumu oldukça önemlidir. Tercih edilen tesettür kap rengi siyah gibi koyu tonlarda ise altına giyilecek tesettür etek ve ya pantolon rengi de aynı koyu tonlarda tercih edilmelidir. Tesettürlü kadınlar şimdi daha canlı ve renkli kıyafetleri daha çok tercih etmektedir. Tesettür kap modellerini tamamlarken renk tonlarını uydurmayı unutmayın. Tesettür kap modelinin üzerine dikdörtgen bir şal tercih etmelisiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın