Dış Giyimde Kap Ve Feracenin Yeri

 tesettür dış giyimTesettür tarzını benimsemiş hanımlar için dış giyim çeşitliliği oldukça önemlidir. Rahatlık, şıklık ve zerafeti, dış giyim de bir çok parça ile yakalamak mümkündür. Son dönemlerin en gözde ürünleri arasında kap ve feraceler en başta gelir. Bu parçalar ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra zevkleri de yansıtıyor. Bu nedenle bir çok hanımın dolabında kap ve feracesi bulunuyor. Kullanımı oldukça rahat ve kolay olan ferace modelleri yaz aylarının vazgeçilmezleri arasındadır.

 

Fermuarlı modellerin yanı sıra düğmeli olarak tasarlanmış feraceler de üretilmekte. Bahar aylarında ise tesettür dış giyim de en çok tercih edilen parçaların başında kap modelleri geliyor. Kol ve yaka detaylı, kimono biçimindeki tasarlanan modeller oldukça dikkat çekiyor. Bunun dışında klasik çizgilerle süslenmiş modelleri de mevcut. Daha sportif hanımlar için ise fermuarlı ve kapüşonlu modeller tasarlanmış. Daha soğuk kış günlerinde de kalın koruyucu kumaşlı kaban modelleri vazgeçilmez dış giyim ürünleridir. Farklı renk ve modelleri ile alıcısıyla buluşuyor.

 

Cepli, kemerli ve ya belden büzgülü mont modelleri de büyük ilgi görmektedir. Farklı ve dikkat çekici kombin yaratmak isteyenler için oldukça ideal parçalardandır.

 

 Tesettürde Dış Giyim Ürünleri

 

Tesettür dış giyim kategorisi oldukça geniş bir gruptur. Daha çok alt ve üst dış giyim ürünlerinin karması olarak kendini gösterir. Mevsimlere göre farklı tür kumaş ve renk karması şeklinde üretilmesi hanımlara kolaylık sağlamaktadır.

 

Her biri kadınların vazgeçilmezi olan, her dolapta bulunması gereken parçalardır. Feraceler, pançolar başta olmak üzere, kaban ve montlar kış ayların olmazsa olmazlarıdır. Farklı bir tarz yakalamak isteyen hanımlar için ise trençkotlar, sofistike ceketler ve daha bir çok farklı ürün bulunuyor. Son zamanların modası ekose desenli parçalar hareketli ve dinamik bir tarz ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra inci, dantel, işleme ve ya farklı düğme detayları da tesettür dış giyim de sıklıkla kullanılır. Geçiş mevsimleri dediğimiz bahar aylarında ise elbiseler, pantolon, tunikler, trençkot ve gömlekler tercih ediliyor. Bu parçalar genel olarak daha koyu, pastel renk tonlarında üretilir. Kombine şıklık ve görsellik katmak için nakışlı modeller de tercih edilebilir.

Bir cevap yazın