Dış Giyim Ürünü Deyip Geçmeyin

tesettür dış giyimDış giyim ürünleri genellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilse de serin yaz akşamlarının da kurtarıcısı olan, gündüzleri kavrulan sıcağın aksine, akşamları ürpermenize neden olan esintinin engellenmesini sağlayan tekstil ürünleridir. Dış giyim ürünlerinin vücut sıcaklığını korumalarının yanı sıra bireyin kişiliğini yansıtması da önemlidir. Bir dış giyimi ürünü, ürüne sahip olan kişinin iç dünyasını yansıtmalıdır.

 

 İlk Bakış Çok Anlam Taşır

 

Aynı giysi iki farklı kişi üzerinde aynı olmaz. Kişinin içinde taşıdığı ruh, öz güveni, duruşu ve stili aynı kıyafetin birinde yıldız gibi parlamasına sebep olabilirken diğerinde emanet gibi durabilir. Bu nedenle kişinin giydiği giysisinin kendisine yakışıp yakışmadığına bakması, taşıyabileceğine inancı olması gerekir. Tesettür dış giyim ürünlerini tercih ederken de moda olan renkleri değil, size en çok yakışan renk ve modelleri tercih etmelisiniz. Modanın kurbanı olmak istemiyorsanız sırf popüler diye vücudunuza yakışmayan ve kişiliğinizi yansıtmayan ürünlerden uzak durmanız gereklidir. Örneğin parlak taşlı ürünleri hiç sevmiyorsanız ve özellikle soft tonlardan hoşlanmıyorsanız, sırf içinde bulunduğumuz yılın modası diye bu renkteki ve modeldeki dış giyim ürünlerini kullanmamanız gereklidir.

 

 Çocuklarınıza Bırakabileceğiniz Ürünleri Seçin

 

Ürünün modeli ve rengi kadar ürün kalitesi de önemlidir. tesettür dış giyim ürünlerini tercih ederken kumaş kalitesine de dikkat etmeniz gereklidir. Stil sahibi olan kadınlar, moda kurbanı olmak yerine tarzlarını konuşturmayı sevdiklerinden, birkaç yıl sonra satın aldıkları dış giyim ürünlerinden sıkılmayacak, hatta saklayacaktır. Bu sayede anneden çocuklarına ya da teyzeden yeğenlerine sürüp giden bir stil mirası oluşacaktır. Bir giyim ürününü satın alırken çocuklarınıza bırakabileceğinizi unutmadan, her gördüğünüzü satın almadan, kişiliğinizle örtüşen modelleri tercih etmelisiniz.

 

 Her Mevsime Farklı Kumaş

 

Dış giyim ürünlerinin kumaşları, mevsim üretimine göre değişkenlik gösterir. Örneğin bahar aylarında pamuklu kumaşlar kendisine yer bulurken kış aylarında pamuk yerini yüne bırakır. Mevsime göre değişen kumaş seçenekleri, vücut ısınızın ideal seviyede kalmasına yardımcı olur. Bu sayede gereksiz yere terlemekten veya üşümekten korunmuş olursunuz. Tercih edeceğiniz dış giyim ürününü doğru şekilde muhafaza ettiğinizde çok daha uzun yıllar kullanabileceğinizi de unutmamalısınız.

 

Bir cevap yazın