Desenli Şık Tunik

tunikTesettür giyimde olduğu gibi kapalı olmayan bayanların tercih edebileceği tunik modelleri yeni sezonun en şık seçimlerini oluşturmaktadır. Zig zag desen peplum tunik siyah üzerine zigzag desenler şeklinde görünmektedir. Oldukça şık duran tunik iç kısmında gömlek detayı bulunmaktadır. Önü kısa arkasında uzantısı bulunan bir modeldir.

 

Yeni sezonun en moda modelleri arasında bulunan bu model istenildiğinde günlük veya özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilir. Gömlek formunda olan bu tunik krep kumaştan hazırlanmıştır. İçinde astar bulunmayıp içini göstermeyen bir modeldir. Ön kısmı tamamen düz siyah gömlek şeklinde yan ve arka kısımlar zigzag desenli olarak tasarlanmıştır. Bu hali ile iki farklı ürün şeklinde bir görünüme sahiptir.

 

Tunik içinde gömlek ve üzerinde hırka şeklinde bir görünüme sahiptir. Oldukça şık bir model olmasının yanından oldukça kullanışlı bir model olarak tercih edilebilir. Kurtarıcı bir ürün olarak istenildiğinde her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Pantolon üzerine kullanılacak olan bu model ön kısmı kısa olarak arka kısmı diz hizasının altında olarak ayarlanmıştır.

 

Kol kısımları gömlek kolu şeklinde hazırlandığından geriye kıvrılarak da kullanılabilir. Siyah pantolon ve farklı renk şallar ile birlikte rahatlıkla kullanılabilir. İç kısmını göstermediğinden içine bir şey giymeye gerek kalmayacaktır. Bu şekilde tek başına üst giyim olarak rahatlıkla sezonda kullanılabilir. Ürün tam kalıp olarak hazırlandığından normal kullanılan bedenlere göre tercih edilmesi daha doğru sonuçlar alınmasına yardımcı olacaktır.

 

Ürün üzerinde bulunan zigzag desenler oldukça hoş bir görünüm oluşturmaktadır. Pantolon üzerine tunik modeli arayanlar için oldukça şık ve zarif yeni moda model olarak tercih edilebilir. Uzun olması da kullanım açısından daha rahat edilmesini sağlar. Farklı bedenlere göre tercihler yapılarak bu ürün sezonda istenilen her yerde şık bir seçim olarak rahatlıkla kullanılabilir.

 

Günlük hayatta genç ve orta yaşta ki bayanların rahatlıkla tercih edebileceği yeni sezonun gösterişli modellerinden yalnızca biridir. Siyah zigzaglar oldukça farklı ve zarif görünmesini sağlamaktadır. Günlük hayatında şık olmak isteyenler bu modeli istedikleri zaman pantolon üzerine farklı renklerde düz şallar ile rahatlıkla kullanabilirler.

 

Bir cevap yazın