Desenli Etekler Nasıl Kombinlenir?

 

 İlkbahar yaz sezonunun kazanan desenleri arasında çiçek desenleri yer almaktadır. Bahar renkli eteklerin tesettür giyim ürünleri arasında da yer alması sayesinde tesettürlü kadınların güzel kombinler yapabilmesine olanak sağlamaktadır. En popüler listesinde yer alan desenli uzun etek modellerine Modaselvim sitesinden sahip olabilirsiniz. Tesettür giyim tarzı ile kendine kombin oluşturmak isteyen bayanlar için oldukça ideal olmaktadır.

 

Tropikal orman desenlerinden doğanın en zarif çiçeklerine kadar pek çok desenleri içinde barındıran bu uzun etek modellerine üstelik çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Kalem etek modelleri, tül etek modelleri, balık etek modelleri ya da kloş etek modelleri gibi daha pek çok etek modelinde desenlerin hâkimiyetini görmek bu sezon mümkün olmaktadır. Sezonun trend eteklerinde hayat bulan bu desenleri kombinlemek de size düşen görevler arasında yer almaktadır. O halde desenli etekler nasıl kombinlenir? Hep birlikte bakalım.

 

– Floral Etek Modellerini Kombinlemek

 

2017 sezonunda en çok göreceğimiz modeller arasında floral desenli etekler yer almaktadır. Tesettür giyim sektöründe satış grafiği oldukça yüksek olan uzun etek modellerini kombin yapmak için hırka, ceket alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Dinamik ve enerjik çiçeklerin vurgulanmış olduğu uzun etek modellerini tercih ettiğinizde üzerine giyeceğiniz parça mutlaka sarı, ekru, pudra gibi pastel tonlarında olmalıdır. Bahar renkli penye hırkalar sayesinde kombinlerinizi daha da güzel hale getirebilirsiniz.

 

– Renk Tercihlerini Doğru Yapmak

 

Tercihiniz floral etek desenlerinden yana ise mutlaka renk uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Etek desenlerinde yer alan iki ya da üç rengi inceleyin ve netleştirin. Beyaz bir etek modelinin üzerine işlenen pembe çiçekler ve yeşil yapraklar varsa eğer tercihinizi iki farklı renkten yana kullanabilirsiniz. Floral desenli eteğinizin üzerine beyaz bir gömlek, yeşil bir hırka ve pembe tonlarında bir şal tercih edebilirsiniz. Göz yorucu bir stil olmaktan çıkan tarzınıza pembe ayakkabılar da tercih edebilirsiniz.

 

– Çizgili Etekleri Kombinlemek

 

           Tesettür giyim modasında bu sezon yer alan desenler arasında çizgili desenler bulunmaktadır. Çizgili desenli uzun bir etek tercih ettiğinizde üzerine tek renk bluz giyebilirsiniz. Sportif kombin yapabilmeniz için de çok iyi bir seçenek olmaktadır.

 

Bir cevap yazın