Değişik Tunik Modelleri

 

Tunikler son yıllarda tesettür modası içinde özellikle genç kızlar tarafından en fazla tercih edilen kıyafetlerdendir. Bu yoğun talebi karşılamak için markalar birbirinden farklı tunik modelleri tasarlamaktadır. Bu yaz da tunikler güzellikleriyle adeta birbiriyle yarışmaktadır.

 

 Dikkat çeken değişik tunik modelleri

 

Yaka detayı tuniklerin modelini belirleyici önemli unsurlardandır. Yakada püskül ip kullanılan, fularlı, kolyeli, bebek yaka, kravat yaka çeşitleri olan tunikler vardır. Aynı şekilde kollar da önemlidir. Volan fırfırlı, balon kol, yarasa kol sık kullanılan ve en çok beğenilen modellerdir. Tunik modellerinde diğer tasarımlar, dantel veya çapraz piliseli etek, önden düğmeli, panço modelli, hırka ve uzun bluzuyla çiftli, dantel işlemeli elbise şeklinde, yeleği gipürlü veya yakma çiftli, dantelli peplum, kot, kapüşonlu, çiçek ve yıldız desenli, boncuk işlemeli, lazer kesim taşlı, asimetrik kesim, zımba detaylı, nakış işlemeli, gizli düğmeli, kemerli, verev kesim, çift katlı, cepli kelebekli, gül detaylı gibi çok fazla çeşitlidir.

 

Tunikler, renkleriyle de tıpkı modellerinde olduğu gibi çeşitlilik göstermektedir. Somon, saks, açık mor, Mint, kırmızı, siyah, pudra, bordo, petrol, narçiçeği, beyaz, lacivert, tarçın, haki, şarabi, mürdüm, zümrüt, indigo, hardal en sık tercih edilen renklerdir. Bu renklerin hepsi özellikle soft renkli eşarplarla harika durmaktadır. Tunikler hem her bedende hem de her beden şekline uygun farklı şekillerde tasarlanmaktadır. XS, S, M, L, XL, XXL, her beden tunik bulmanız mümkün.

 

 Nasıl kombin edilebilir?

 

Tunikler özellikle dar paça pantolonlar ve topuklu ayakkabılarla harika kombin edilmektedir ama modeline ve tarzına göre kot veya geniş paça pantolonlarla da kombin edilebilir. Bazı modeller ise sneakears ayakkabılar veya babetlerle çok güzel durmaktadır. Örneğin belden kuşaklı spor kesim bir tuniği hem babet ayakkabıyla hem de spor ayakkabıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanında bileğe yakın bir mesafede kesimi olan elbise tunikleri tayt pantolon ve yüksek topuklularla kullanabilirsiniz. Diz üzeri kısa tunikler de bol paça pantolonlarla kombin edilebilir.

 

Bu kadar çeşitli seçenek içerisinde fiyatlar da değişmektedir. Hem zevkinize hem cebinize uyacak tunik fiyatları kampanyalara göre 49-149 TL arasında değişmektedir.

 

Bir cevap yazın