Değişik Kombineler İle Şık Görünümler Elde Etmek

tesettür kombinTesettür giyim kombin tasarımları kapalı giyimin en çok kullanılan ürünlerin içerisinde yer almaktadır. Değişik tesettür giyim parçalarının bir araya getirilmesiyle beraber hem avangart hem de şık bir görünüm sağlandığından ötürü hanımlar kendi stillerini oluşturmak için herhangi bir sorun yaşamamaktadırlar. Kendilerine has bir tarz yaratmakta zorlanan hanımlar hazır olarak tesettür giyim kombin çeşitleriyle beraber her ortamda dikkatleri çekecek hem zarifliği hem de şıklığını ortaya sereceği bir görünüm sağlamaktadırlar.

 

Tesettür kombin türleri içinde değişik seçenekler mevcut olmakta. İkili şekilde tasarlanan tesettür kombinelerin yanı sıra üçlü şekilde tasarlanan hazır kombinelerde bulunuyor. Tesettürlü hanımların stilini tamamlayacağı ve günlük hayatta rahat biçimde kullanacakları tesettür pantolon ve tunik kombineleri kadınlara her zaman aradıkları şıklığı sunmaktadır.

 

Üçlü Olarak Tasarlanan Kombine Takımlar

 

Tesettür kombineler içinde bulunan üçlü takımların sayesinde oldukça şık görünümler elde etmek mümkündür. Üçlü takımların tesettürlü hanımlara sunmuş olduğu en önemli avantaj ise çabasız ve kolay şıklık elde etmesine yardımcı olmakta. Üçlü olarak tesettür kombineler farklı giyim parçalarından oluşmaktadır. Tesettürlü hanımlar pek çok kombine sahip olduğu zaman bu kombine ürünlerini değişik tarzlarda da kombine yapma şansını elde etmektedir.

 

Nitelikli giyime özen gösteriyor olan tesettürlü hanımların en çok tercih etmiş oldukları tesettür kombin takımların daha çok, tesettür tunikler, pantolon ve hırkalar olduğu söylenebilir. Pantolon- hırka tesettür kombinesi tunik olmadan bluzlar ile de tamamlanacaktır.

 

 İkili Olarak Tasarlanan Kombinelerin Trend Şıklığı

 

İkili tesettür kombine seçenekleri oldukça şık bir görünüm sergilemekte. Tesettür kombin şekilde ikili takımların tercih edilmesi düşünülüyor ise etek ve ceket kombineleri kullanılabilir. Bilhassa yandan yırtmaçlı olan uzun hırka modelleri, kalem etekler ile kombine edilebilir. Ancak bu kombineler için genel olarak ürünler kaliteli olan penyeden tasarlanıyor. Bu da tesettür kombinelerinin hanımlar bakımından spor giyim tarzı biçiminde tercih edilmesine olanak sağlamaktadır.

 

Uzun etek ve hırka kombinesi bahar mevsimi için beyaz spor ayakkabısı modelleriyle tamamlamak mümkün. Eğer klasik tarzda bir kombine isteniyorsa abiye tarzına olan tunik ve pantolon kombineleri de tercih edilebilir. Klasik tesettür abiyelerden sıkılan hanımlar tarz değişikliği yapıp şifon tunik kombinelerini değerlendirmektedirler.

 

 

 

Bir cevap yazın