Davetlere Uygun Ferace Modelleri

 

Davetlere giderken elbiselerin yanında dış giyim ürünlerine de özen gösterilerek şık seçimler yapılmaktadır. Tesettür giyim kombinlerinin önemli dış giyim ürünü olan feracelerde fantazi tarzda şık modeller vardır. Bu ferace modelleri kına, nişan, doğum günü gibi özel davetlerde giyilmeye uygun şekildedir.

 

 Süet Ferace Modelleri Nasıldır?

 

Süet kumaştan yapılmış feraceler likralı olduğu için hem şık hem de rahat olmaktadır. Göğüs kısmı inci detaylarla süslenmiş olup incileri baskıdır. İnciler birkaç renkte serpme şeklinde olmaktadır. Hakim yaka olan bu ferace modellerinde pastel renklerde birçok çeşide sahiptir. Belinde kuşak olan bu modelde kuşak istenirse çıkartılabilir. Etek kısmı geniş şekilde olup dar kalıba sahip feraceler Moda Selvim koleksiyonunun yeni ürünleri arasında yer almaktadır. Ön kısmında süetten aynı kumaş renginde düğmeler mevcuttur. Ayrıca kol düğmelerine bakıldığında aktif olduğu görülmektedir. İnce topuklu süet veya deri çizme ve botlarla kış mevsiminde kombin yapılmaktadır. İstenilirse mevsimlik olarak kullanılmaktadır. Ön kısmı ve kolları deri desenlerle detaylandırılmış feracelerin renk çeşidine bakıldığında haki, kahverengi, siyah, bordo gibi renkler olduğu görülmektedir. Sivri yaka olan bu modelin astarı bulunmamaktadır. Aynı zamanda önünde fermuarı bulunmaktadır. Belindeki kuşak ise desenlerle takım halinde deri şeklindedir. Moda Selvim koleksiyonlarında feracelerin modellerine uygun olan şal çeşitleri bulunmaktadır. Nevrülü olan feracelerin manşetleri ise aktif durumda bulunmaktadır. Prada kumaştan yapılmış bu feracelerin deri şeklinde kemeri bulunmaktadır.

 

 Kürklü Feracelerin Modelleri Nasıldır?

 

Yakası kürklü olan feraceler kış aylarında frapan elbiselerin üzerine kullanılmaktadır. Oldukça sıcak tutmaktadır. Bu kürklü feraceler göz alıcı görünümleri ile bulunduğu ortamlarda şıklık yarışında ön plandadır. Sivri yakalı olan bu ferace modellerinin kollarında da kürklü detaylar bulunmaktadır. Omuzlarının vatkalı oluşu ile omuz bölgesinin estetik görünümü sağlanmaktadır. Likralı olan feracenin kumaşı örme şeklindedir. Yandan cepleri ve önden düğmeleri bulunmaktadır. Düğmeleri yıkanabilir şekildedir. Üst kısmı yuvarlak düğmeli, etek kısmı ise gizli düğmeli şekildedir. Tam kalıp şeklinde olup vücuda tam oturan bir kalıba sahiptir. Ayak bileklerine kadar uzun olan bu feracelerin elli iki bedene kadar Moda Selvim stoklarında bedeni bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın