Dantel Kaplamalı Tesettür Abiye Modelleri

Yeni sezon ürünlerinden en çok ses getiren abiyelerin bir arada toplandığı kategoride pek çok yeni ürün bulunmaktadır. Bu ürünler arasında dantel kaplamalı olan abiyeler zarif bir abiye satın almak isteyen kişilerin ilk tercihi olmaktadır. Tesettür abiye modellerinde boydan boya dantel kumaş kaplaması olan abiyelerin bel kısımlarının da vücuda tam oturması, abiyenin zarifliğini ortaya çıkarmaktadır. Genellikle balık formdaki bu dantel kaplamalı abiyelerde kolların da yapışıyor olduğu görülmektedir.

Bunun yanı sıra kolları açılan tarzda dantel kumaş abiyeler de bulunmaktadır. Kollarının uç kısımlarının volanlı bir şekilde açılması bu abiyelerde en beğenilen özelliklerden biridir. Pek çok nişan davetinde giyilmeye hazır olan dantel kumaş abiyelerin yaka kısımları da yuvarlak ya da bisiklet yaka tarzında tasarlanmaktadır.

Dantel Kaplama Tesettür Abiye Kombin Önerisi

Tamamı dantel kumaş olan tesettür abiyelerden pek çok farklı model bulunmaktadır. Son zamanların en beğenilen modellerinden biri ise balık formunda tasarlanan abiyelerdir. Bu abiyelerin kollarının açılır olması ve açılan kısımlarda kurdele detaylarının bulunması abiyeye hareket kazandırmıştır. Bu nedenle dantel kaplama olan tesettür abiye kombini oluşturan kişiler çok fazla takı ya da aksesuar kullanmasına gerek yoktur.

Bu abiyeyi kombinlerken ilk olarak renklere dikkat etmek gerekir. Krem renginde olan dantel kumaş tesettür abiyenin üzerine sade bir ceket seçimi doğru dış giyim ürününü seçmenizi sağlayacaktır. Bu abiyenin altına aynı renklerde stiletto ya da boyu daha uzun göstermek için platform topuklu ayakkabı seçimi yapılabilir. Eşarp seçimi ise kombinin tamamlayıcı parçası olacaktır. Daha koyu tonlarda bir eşarp seçmek görüntünün güzelliğini ortaya çıkaracaktır.

Dantel Kaplama Abiye Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Dantel kaplama abiye satın almak isteyen kişiler için dikkat edilmesi gerekilen bazı durumlar vardır. İlk olarak dantelin eski modayı yansıtacak şekilde olmamasına özen gösterilmelidir. Abiyenin daha vintage durmaması için yeni sezon dantel abiyeleri seçmek daha doğru olacaktır. Bunun yanı sıra abiyenin kesimi bedene uygun şekilde tercih edilmelidir. Beli ve kolları sıkan dantel kaplama tesettür abiye görüntü olarak hoş durmayacağından daha rahat bir beden seçimi yapılmalıdır.

Bir cevap yazın