Çift Düğmeli Kaplarlar Harika!

 

Özellikle bu seneki tasarımlarının daha estetik bir görünüm eşliğinde üretimleri gerçekleştirilmiş olan birbirinden güzel tesettür kap modelleri arasında karşılıklı olarak tam ve simetri halinde üretimi yapılmış çift düğmeli kap modelleri oldukça hoş bir izlenim vermektedir. Üstelik ceket tarzı yaka modeli de tamamen modern ve estetik bir güzellik katarak kombinin tamamlamaktadır. En sert kış aylarında dahi rahat bir şekilde giyilebilecek ve aynı zamanda ara mevsimlerde de tıpkı bir ceket şeklinde tercih edilebilecek olan bu hoş kap çeşidini görselliğe çok önem veren tüm hanımlar tercih edebilir. Elbette diğer yandan oldukça hafif bir üretim sayesinde de dışarı çıktığın zaman uzun süre rahat bir şekilde de ulaşılabilir ve hiçbir yorgunluk ya da terleme gibi bir problem ortaya çıkarmaz.

 

 Hoş bir kap modeli

 

Hanımlar açısından dış giyim örnekleri konusunda en çok tercih edilen giyimler olarak dikkat çeken birbirinden güzel tesettür kap modelleri arasında çift düğmeli ve ceket tarzı ve yakası bulunan bu güzel kap, yeni sezonu itibariyle hanımları büyük bir görsel güzellik sağlamaktadır. Üstelik bağlamalı olan harika kemer sayesinde de modelin rahat bir şekilde üzerinizde düzgün bir görünüm vermesine olanak sağlanmaktadır. Diz kapaklarının alt kısmına kadar inen ve sıkı bir tayt tarzı pantolon çeşitleri eşliğinde harika bir görünüm veren bu güzel kap modelini arzu ettiğiniz birçok değişik renk içerisinde satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

Renkleri ile çift düğmeli kap modelleri

 

Özellikle siyah renkli ve fermuar desenli topuklu ayakkabılar ile harika bir görünüm sunan bu güzel tesettür kap çeşidini birçok değişik renk tasarımı altında kişisel tercihlerinize göre satın alma şansını elde edebilirsiniz. Bunlar içerisinde füme rengi ya da lacivert ile birlikte haki renkleri ön plana çıkmaktadır. Mükemmel bir renk uyumu veren ve görsel anlamda özellikle de genç kadınların tercih edeceği bu hoş ceket tarzı kap çeşidi, yeni sezon içerisinde en çok satın alınacak modeller arasında yerini almış durumdadır. Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar altında bu güzel kap modeline sahip olabilirsiniz.

Tesettür kap modellerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın