Çeşitli Tesettür Abiye Modelleri

 

C.M.N - Varak Dantelli Abiye Elbise ECH7049 Saks (1)          Tesettür giyim modasında yaşanan yenilikler abiye modellerini de etkilemiştir. Her zaman sadeliği ve şıklığı ile ön plana çıkan tesettür ürünleri, söz konusu abiye olunca şık ve zarif detaylarla sunulmaya başlanmıştır. Şıklığı ve zarafeti göz önlerine sermek isteyen bayanalar için yeni tesettür abiye modelleri tasarlanmıştır. Öncelikle kaliteli kumaşın kullanımı abiyelerin duruşunu, kumaşının parlaklığını da yansıtmaktadır. Bunun yanı sıra bu yeni ürünlerde ince bir şıklık detaylarla sergilenmiştir.

 

Detaylar deyince, abiye modellerinde kolye ön plana çıkıyor. Bu modeller birçok bayanın tercihidir, çünkü sade ama boyun kısmında kullanılan kolye ile zarif bir görüntü vermektedir. Kolye elbiseye birleşik olup, kumaşı ise kadifedir. Bu modellerde siyah, lacivert ve bordo renkler kullanılmıştır. Yeni sezon abiye ürünleri her bayanın gönlünü fethedecek tarzda tasarlanmıştır. Gerek renk uyumu gerek ise detaylar modern ve şık bir görüntü veriyor. Bir arada kullanılan renkler de abiyelerin modellerini etkileyen faktördür. Sunulan tesettür abiye modelleri içerisinde şifon da kullanılmıştır. Şifon kumaşından kullanılan yelek detayı abiye elbiselere bambaşka bir hava katmış. Yelek ile elbise birleşik bir şekilde sunulmaktadır. Son derece şık ve ince bir görüntüye sahiptir. Bu modeller için yeşil, siyah ve lacivert, bordo gibi renkler bulunmaktadır.

 

Özel davetlerde her bayan kendi tarzını yansıtmak isterken, şıklığından da vazgeçmek istemez. Dolayısı ile geniş ürün yelpazesi ile sunulan yeni sezon tesettür abiye modelleri her zevke uygun olarak hazırlanmıştır. İnci baskısı, kuyruk detayı, kemer detayı ve omuzlarda dantel de abiye elbiselerinde görmek mümkün. Kollarda, elbisenin üst kısımda yer alan pullar ve payetler de elbiseleri göz kamaştırıcı yapan hususlardır. Sadelik ile şıklığı birleştiren tesettür abiye modelleri bir birinden farklı renklerle bayanların beğenisine sunuluyor. İşlemeler yeni sezon modellerinde yer alan önemli detaydır. Çünkü modeli ile ön plana çıkan elbiselerde kullanılan bu işlemler zarifliği de yansıtmaktadır.

 

Kaliteli kumaşlar görüntüyü, duruşu ve elbisenin genel havasını etkileyecek olan en önemli faktördür. Aynı zamanda tesettürlü bayanlara sunulan avantaj sadece geniş yelpazesi değil, uygun fiyatlar ve sağlanan indirimlerdi. Bu yeni sezonda her bayan şıklığı ile dikkat çekerken, avantajlı alışveriş yapanın da keyfini yaşayacaktır.

Abiye modellerin tümü modaselvim.com ‘da.

Bir cevap yazın