Capcanlı Genç Tesettür Modası

genç tesettür giyimTesettür giyim gençler konu olduğun da başka bir açıya doru yönlenmekte ve parçalar arasına daha fresh ürünler girmektedir. Modacılar genç tesettür giyim tasarımlarında daha çok jean ve basic kullanıyorlar. Tasarımı oluştururken güncel renk ve desenlerle birleştirerek daha modern ve genç algıya hitap etmeyi başarılı bir şekilde başarıyorlar. Tasarımı yaparken gençlere hitap etmek konusunda başarıyı yakalayan ürünler günümüz de boyfriend kesimler ve kalıplar ağırlıklı olmaktadır. Daha erkeksi, bol ve salaş ürünler ya da daha sert kesim ve kalıplar bu modaya öncülük etmektedir. Modacılara göre gençler daha rahat ve bol kesimlerden yana kullanıyor, tercihlerini bu doğrultuda oluşturuyorlar.

 

  Genç Tesettür Giyimde Boyfriend Kalıbın Yeri;

 

Günümüz giyim modasında kendine özel bir yer açan boyfriend kalıp kıyafetler tesettür giyimdede kendine önemli bir yer edinebilmiştir. Boyfriend jean pantolonlar, ceketler, gömlekler genellikle şal kombini ve doğru aksesuar seçimi ile modern ve spor şıklığı yansıtmaktadır. Daha çok günlük hayatta tercih edilen kalıp genç tesettür giyim modasında önemli bir yere sahiptir. Moda dünyasında ünlü modacılar da bu kalıp kıyafetler tasarımını sık sık oluşturmaktadırlar. Her gardroba girmeyi başarabilen bu kalıp spor giyim tercihlerinde de ilk sıralarda yer almaktadır. Rahatlığı ön planda tutan kalıp bu nedenle tercih edilmekte ve gündelik tarzın temelini oluşturmaktadır.

 

  Bol Paça Pantolonlar Ve Spor Tunikler;

 

Genç tesettür giyimde en fazla tercih edilen ürünlerden olan bu parçalar günlük hayatta ve spor şıklıkta ilk tercihler arasında yer alıyor. Rahat ve salaş duruşları ile kişinin kolay hareket etmesine olanak sağlıyor ve ev şıklığında da kendine yer buluyor. Kumaş değiştiğinde ise bu kalıp tamamen farklı bir yön buluyor ve şık parçaları oluşturuyor. Modacılar şık tasarımlar oluştururken şifon kumaş ve bazı detaylar ekleyerek düğün ve davetler için rahat şık kombinler oluşturuyorlar. Modacılar en çok her duruma uyan kombinlerde bu kalıbı tasarlıyorlar ve tesettür giyimde en çok bu tasarımlara yer veriyorlar. Genç giyim modasının en temel özelliği ise renkli ve capcanlı olmasından kaynaklanıyor. Genç tesettür giyimde neredeyse tüm renkler kendine yer bulabiliyor.

Bir cevap yazın