Çabasız Bir Şıklık İçin Tesettür Takım Modelleri Nasıl Olmalıdır?

Muhafazakar tarzı benimseyen hanımların favorisi olan tesettür takımlar çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Tunik pantolon ikili takım, abiye takım, yelek gömlek pantolon takım gibi birçok çeşidi vardır. Her zevke, yaşa ve beden ölçülerine hitap eden Tesettür takımları, Modaselvim.com mağazasında zengin bir koleksiyon ile birlikte beğeninize sunulmaktadır.

Zahmetsiz Bir Zarafet İçin Tesettür Takımlar Yeterli mi?

Düğün, nişan ve ya buna benzer özel bir gün için kombin yapmak isteyen hanımlar kimi zaman zorlanabilmektedir. Her davetlinin en şık hali ile katılacağı bu kutlamalar, aynı zamanda tüm gözlerin size de bakması demektir. Öyle ki damadın veya gelinin yakınları şıklık konusunda yarışmaktadır.

Böyle günlerde kapalı hanımların en büyük kurtarıcı parçaları arasında tesettür takım kategorisi gelmektedir. Mekana ve samimiyete göre modeller arasından seçim yaparak pratik bir şekilde şahane kombinler yakalamak mümkün olmaktadır.

Tesettür Takım Modelleri

Hanımları kombin yapma zahmetinden kurtaran, etkili ve gösterişli bir tarza sahip olma noktasında destek veren Tesettür Takım Modelleri çeşitli model alternatifi ile şık bir görünüm sağlıyor. Pantolon tunik ve pantolon etek takımları en sık tercih edilen modeller arasındadır. Aynı zamanda takım olarak abiye tesettür modelleri de büyük rağbet görmektedir.

Tesettür Takım Kombinleri Nasıl Tamamlanır?

Pantolon tunik ve ya etek tunikten oluşan ikili takımlar, kolay bir kombinleme fırsatı sağlamaktadır. Ancak elbette ki kombin yapmak, yalnızca takımdan ibaret değildir. Bu nedenle, tesettür takım ile bir araya getirilecek tüm parçaların doğru seçilmesi hoş bir görünüm elde etmek için oldukça önemlidir.

Ayakkabı ve çanta konusunda renk seçimi yaparken takımın ana rengi ve tonlarından ilham alınabilir. Örnek olarak koyu yeşil takım giymek isteyenler, nude tonlarında bir ayakkabı seçimi ve çantada ise koyu yeşil bir rengin stilinizi desteklemek adına başarı.

Bu detayların, eşarp seçiminde de eşarbın deseni ve renk tonu dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Takım seçiminde desenli ve gösterişli bir model tercih eden hanımlar eşarp konusunda ise daha sade ve yalın olanlara yönelmektedir. Renk olarak ise yine tesettür takımın tonlarında bir eşarp kullanmak en mantıklısı olacaktır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/kombin-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın