Büyük Beden Ürünlerde Tesettür Giyim Kampanyaları

 tesettür giyim kampanyaGeçtiğimiz yıllara kadar bir örnek üretilen ve hep dar kalıp imal edildiği için büyük beden tesettür kıyafet arayan müşteri kitlesinin taleplerini karşılıksız bırakan ürünler artık tarihe karışmış durumda. Büyük beden ürünler hem geniş seçenekleri hem de tesettür giyim kampanya fiyatları ile birlikte özellikle orta yaşlı bayanların alışveriş rotalarını güncellemiş durumda. Kendi bedenlerine ve her şeyden önemli kendi zevklerine uygun kıyafetler seçme konusunda şanslı olan günümüz kadınları üstelik çok avantajlı fiyatlardan da yararlanacak kadar ayrıcalıklı.

 

 Büyük Beden Abiyeler ve İndirimli Fiyatları

 

Aile bütçesini sarsmadan önündeki düğünler için en ideal özelliklere sahip olan abiyelerden en az birini satın almak isteyen hanımlara özel büyük beden abiyeler imal edilmeye ve satışa çıkarılmaya devam ediliyor. Beli verev şeklinde olan ilk ürünlerde aynı zamanda güpür detayları dikkat çekici estetik beğeniler teşkil etmektedir. Şifon kumaşı kullanılarak imal edilen bu abiyeleri 56 bedene kadar bulmak mümkün. Üstelik 3 al 2 öde kampanyası dahilinde olduğu için çok büyük fiyat farkları ile sipariş edilebilir. Bordo, mürdüm ve indigo gibi her mekanda farkını gözler önüne serecek özgün renk seçenekleri de mevcut. Bir diğer seçenek ise dantel detayları ile bezenmiş durumda. Bu abiyeler de her tür kalabalık içeren davet için adeta biçilmiş kaftan.

 

 Büyük Beden İncili Tesettür Elbiselerde Yüzde Elliye Varan İndirimler

 

Düğün sezonunun kapanması ile birlikte abiye ürünlerinin yanı sıra elbise ürünlerinde de ciddi oranlarda kampanyalar düzenleniyor. Bu modeller tesettür giyim kampanya kapsamında yüzde elliye varan indirimlerle müşteri memnuniyetini zirve noktalarına taşıyor. Üstelik hazır olarak incili bir şekilde satılıyor olması aksesuar arama derdine de son vermektedir. İncili elbiselerde en çok beğenilen renkler sırasıyla haki, koyu bordo ve siyah.

 

 Kampanya Kapsamında Olan Ferace Modelleri

 

Gündelik yaşamın vazgeçilmez kıyafetleri arasında bulunan feraceler de kampanya kapsamında değerlendirilebilecek ürünler. Bedenleri 52 bedene kadar uzanan feraceler cep kapaklı ve bağcıklı modelleri ile birlikte sportif çağrışımları da beraberinde getiriyor. Çizgili mavi yepyeni bir ürün olup çokça satın alınırken bu renge eşlik eden diğer renkler arasında mürdüm ve zümrüt yer alıyor.

Bir cevap yazın